İlkbahar Yaz Aylarının Vazgeçilmez Tesettür Elbise Modelleri

Tesettür elbise modelleri, tesettür giyimin vazgeçilmez parçaları arasında yer alır. Günlük, spor ve özel geceler için birbirinden farklı modelleri bulunan tesettür elbise modelleri ilkbahar yaz tesettür modası içinde en çok yer alan giyim ürünleri arasındadır. Farklı beden, model ve renk seçeneklerine sahip olan tesettür elbiseler şıklığına ve rahatlığına önem veren kadınların ilk tercihleri arasında yer alıyor.

Düğmeli tesettür elbise modelleri şık görünmek isteyen kadınlara birbirinden farklı renk seçenekleri sunmaktadır. Krep kumaştan imal edilen bu ürünler ilkbahar ve yaz aylarında rahatlıkla giyilebilir. Herhangi bir şekilde terletme yaşatmaz. Dilerseniz kemer detaylı düğmeli tesettür elbise modellerini tercih edebilir ya da kemersiz olarak spor bir şekilde bu elbiseleri kullanabilirsiniz. 

Çiçekli Tesettür Elbise Modelleri 

Çiçekli tesettür elbise modelleri alternatif renk ve baskı çeşitleri sayesinde ilkbahar yaz tesettür modası için vazgeçilmez elbiseler arasında yer almaktadır. Krep örme kumaştan imal edilen bu elbise modelleri havadar yapısı sayesinde kullanıcılara büyük bir konfor alanı sunmaktadır. Viskon, saten, krep ve pamuklu kumaşlardan imal edilen çiçekli tesettür elbise modelleri kullanıcılara hem konfor hem de şıklık imkanı sunmaktadır.

Her renk eşarp ile rahatlıkla kombinlenebilecek çiçekli tesettür elbise modelleri özellikle tek parça ile hazırlanmak isteyen kadınlar için vazgeçilmez elbise çeşitleri arasında yer almaktadır. Anne, kız çiçekli tesettür elbise modelleri ise özellikle kızları ile tek bir kombin oluşturmak isteyen kadınların yönelebileceği modeller arasında yer almaktadır.

Birbirinden farklı renkleri sayesinde anne, kız kombini yapmaya yardımcı olan bu elbiseler sayesinde hem gündelik yaşamınızda hem de davetlerde şık bir görünüm oluşturabilirsiniz. Çiçekli tesettür elbise modelleri topuklu ayakkabı, sandalet ve babetler ile rahatlıkla kombinlenebilir özelliğe sahiptir.

Desenli Tesettür Elbise Modelleri

Etnik, geometrik, çizgi, minimal ve baskı desenli olarak üretilen tesettür elbise modelleri özellikle tarzını ortaya çıkarmak isteyen kadınların en sık tercih ettiği tesettür giyim ürünleri arasındadır. Etnik desenli tesettür elbise modelleri şık yapısıyla çarpıcı bir kombin yaratmanıza yardımcı olur. Birbirinden farklı renk seçenekleri sayesinde ilkbahar ve yaz aylarını yansıtan bu elbise modelleri özellikle fresh kombin oluşturmak isteyen kişilerin kolaylıkla kullanabileceği elbise modelleri arasında bulunmaktadır.

Tesettür Şıklığı

Müslüman kadınların İslam inanışına göre uygun bir şekilde giydiği elbisedir. Bu elbiseyi satan birçok mağazada bulunmaktadır. Modaselvim bu mağazalardan biridir.

Tesettür Elbise Modelleri

Çiçekli Elbise: Yaz aylarının vazgeçilmezi olan çiçek desenleridir. İrili ufaklı çiçekli desenleriyle hayran bırakan ve her kadının dolabında bulunmaktadır. Etekler, pantolonlar, gömlekler her tür kıyafetten çiçek desenleri bulunur. Çiçekli şifon elbise, günlük kullanım için oldukça rahat ve şık bir tercih olacaktır. Dijital baskı baskılı şifon kumaştan üretilmiştir ve dört mevsimine uygundur. Astarlıdır ve bisiklet yakalıdır.

Tesettür elbise, günlük şık olarak iki türe ayrılır. Beli lastikli terikoton kumaşın en önemli özelliği likrasız olmasıdır. Esneme yapmaz. Bu kumaş türünde elbise alırken iyi düşünülmeli ve elbise bedeni saptanmalıdır. Astarsız ve dört mevsimine uygundur. Aksesuar düğmeli elbise modeli de günlük elbise modellerden tercih edebilecek nahif duruşlu bir elbisedir. Kumaş likralıdır. Esnektir ve kullanışlıdır. Dört mevsime uygundur.

Çocuk Elbiseleri: Sadece kadınlar için değil çocuklar için de birçok model vardır. Pötikare elbise modeli, üç farklı renk modeliyle kız çocukları için zevkli bir tercihtir. Dört mevsim kullanıma uygundur. Kolsuz modeliyle kışın içine kazak giyilerek tercih edilebilir. Anne kız takımı olarak giyinmek isteyenler için de bazı elbiseler, çocuklar için de üretilmiştir. Şifon elbise hem anne hem kız için takım olabilecek bir elbise modelidir. Şifon kumaşıyla günlük veya özel günlerde giyilebilir. Astarsız ve beş renk seçeneğiyle tercih edilesi bir modeldir.

Tesettür Elbise Fiyatları

Pek çok kıyafet bulunan mağazadır. Birçok model de ve renkte, uygun fiyatlı, ucuz elbise vardır. Çizgili elbise, on beş farklı renk seçeneği ve aşırı uygun fiyatıyla alıcı beklenir. Keten kumaştan üretilmiştir. Mevsimlik bir elbisedir. Astarsızdır. 

Sadelikten yana olanlar ve tek renk elbise isteyenler için kolyeli elbise, altı fark renk çeşidiyle ve uygun fiyatıyla tercih edebilecek hoş bir elbisedir. Mira kumaştan imal edilmiştir. Dört mevsimlik bir kumaş olup, örme kumaşlar kategorisinde bulunur. Esnek bir yapıya sahiptir ve 0 polyester bir kumaştır. Ucuz elbise modaselvim mağazasında bulunmaktadır.

 

Şık Bir Yere Giderken Nasıl Bir Tesettür Elbise Giymeli?

 

Bir iş toplantısı, okul organizasyonu ya da herhangi bir etkinliğe giderken şık olmanız gerekir ancak bu gibi ortamlar abiye giyilmeyecek yerlerdir ve sizde ne giysem diye saatlerce dolabın önünde harcarsınız. Oysa giyim kodlarını doğru olarak bildiğinizde ve dolabınızda günün her saatine uygun ve özellikle gündüzden geceye geçişlerde size kolaylık sağlayacak anahtar parçaları bulundurmanız sayesinde hem saatlerce ne giyeceğinizi düşünmeyeceğiniz için zamandan tasarruf edebilirsiniz hem de oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz.

 

 Bir Organizasyona Giderken Giyilebilecek tesettür elbise Modelleri

 

Bu tür etkinlikler insanların birlik beraberliği içinde başkalarına destek olmak adına bir araya geldiği toplantı türleridir. Bu nedenle bu tarz bir yere gideceksiniz basit ve şık bir tarzda bir tesettür elbise modeli seçmeye özen gösterin. Bu tarz etkinlikler için düz modelde ve daha ciddi duruşu olan elbiseler seçebilirsiniz. Eğer abartıya kaçmadan biraz daha hareket katmak isterseniz omuz kısmında detayları olan ya da kolları volanlı bir elbise de seçebilirsiniz.

En şık tesettür elbise modellerini buradan inceleyebilirsiniz.

Eğer doğum günü partisi ya da diş buğdayı gibi daha hareketli geçecek bir etkinliğe katılacaksanız hem rahat hem de şık olmak adına bolero görünümlü bir elbise de tercih edebilirsiniz. Üstelik bu elbise stili itibari ile kendinden hareketli bir yapıya sahip olduğu için elbisenizin yalnızca rengine uygun olarak bir eşarp ya da şal bağlayabilirsiniz. Aksesuar kullanmanıza gerek kalmayan bu bolero elbiseler hareketli etkinliklerin kurtarıcı parçaları arasında yer alır.

 

 Bir Davete Giderken Giyilebilecek tesettür elbise Modelleri

 

İş yemeği gibi hem şık hem de ciddi olmanızı gerektirecek bir davete katılacaksınız elbisenizi daha sade tutabilirsiniz. Bu tarz bir davet için siyah, bordo, mürdüm, haki ve mavi renkte elbiseler oldukça uygundur. Bu tarz renklerden birini seçip kendinden nakışlı ya da işlemeli bir elbise oldukça şık bir görünüm elde edebilirsiniz. Şayet mezuniyet gibi daha hareketli bir davette yer alacaksanız o zaman yeni sezonun en gözde trendlerinden olan kadife bir elbise modelini tercih edip ortamın hareketini elbisenizin ruhu ile yakalayabilirsiniz.

 

 Gündüz Şık Bir Yere Giderken Giyilebilecek tesettür elbise Modelleri

 

Arkadaşlarınızla gündüz ve şık bir yere gidiyorsanız elbisenizin rengini dilediğiniz gibi canlı bir şekilde seçebilirsiniz. Gündüz için özellikle mercan, saks mavisi, gülkurusu ve nane yeşili renkleri oldukça uygundur. Bunun yanı sıra kolları çifte volanlı, lazer kesim detaylı kollu ya da yaka kısmında bağcık olan hareketleri modelleri tercih edebilirsiniz.