Tesettür Abiye Modellerinde Yüzlerce Seçenek

Günümüzde çeşitli modeller ve renklerde tesettür abiyeleri bulmak mümkündür, buda beklenilenin çok üstünde ihtiyacımızı karşılar. Modeller o kadar çeşitli, güzel göz kamaştırıcıdır ki çoğu kez karar vermekte zorlanırız, Birini alsak diğerinde aklımız kalır. Renginden desenlerinden aksesuarlarından bir çok çeşitleri bulunmaktadır ve her yıl yeni modeller yeni tasarımlar piyasaya sürülmektedir. Talep arttıkça çeşitlilikte artış göstererek ilgimizi daha da çekmesine sebep olurlar. Tesettür abiye genellikle uzun baş örtüsü olan uzun veya diz altına kadar uzanan etek kısımları bulunur. Abiyeler genellikle özel günlerde nişan, düğün, kutlama gibi alanlarda kullanımı tercih edilir.

 Tesettür Abiye Çeşitleri

 

Her renginden tesettür abiye bulunacağı gibi her bütçeye uygun abiye çeşitleri bulmak mümkündür. Bisiklet yakalıdan desenli yuvarlık yakalıya kadar birçok çeşitleri bulunur. Keten, simli, rikralı kumaşlar, krep şifon kumaş, dabıl kumaş  türleri sık kullanılır. Göğüs tarafı taşlı, dantelli boncuklu, işlemeli parlak veya mat ipler kullanılarak yapılırlar. Balık etekli modeller yanında ün tarafı giderek kısalan veya oldukça geniş ve bol etek çeşitleri bulmak mümkündür. Düz tek renk işlemesiz abiye yapılacağı gibi simli, güpürlü veya tamamen desenli abiye çeşitleri bulunur. Kolları dar veya geniş olabileceği gibi sadece kolları desenli taşlı veya aşağıya doğru açılarak giden oldukça geniş isteğe göre model çeşitleri vardır. Bazılarında belinde kemer motifi veya desenli desensiz kemerler kullanılacağı gibi zincir kemerler, kalın kemerli toka kısmı taşlı değişik motifli veya ince zarif bir kemer kullanılabilir, ya da hiç kemer kullanılmadan oldukça şık bir tesettür abiye tasarlamak mümkündür.

Seyyar Pelerinli Şifon Tesettür Abiye Modeli

 

Ürünün kumaşı krep şifon kumaştan olup, yeni sezon moda ürünü olarak tasarlanmıştır. Sırt bölgesinden fermuarlı ve seyyar bir pelerini bulunur, buda sizi oldukça sık dikkat çekici gösterecektir. Eğer kullanıcı uygun görmezse pelerini kullanmayabilir veya dışarı çıkarken de kullanabilir. Bazen kullanılan ışıklar sebebiyle fotoğraf ve kameralarda renkleri farklı çıkabilir. Özelliğini kaybetmemesi için en uygun yıkama şekli kuru temizlemeleridir. Boyu 165cm göğüs 85cm bel 65cm kalça 97cm olarak tasarlanmıştır. Pelerinin şapka kısmı dantel ve parlak taş işlemeli, göğüs, bel ve kolları aynı işlemeleri bulunur. Eteği oldukça geniş bol bir tasarımı bulunur.

 

Bir cevap yazın