Tesettür Giyimde Kap Modelleri

 

Tesettür giyimin yaygınlaşması ve tesettür giyim ürünlerinin üretimindeki artış sonucu bu giyim ürünlerine ulaşmak daha kolay hale gelmiştir. Ürün çokluğunun getirdiği avantaj da tüketiciye fiyat düşüklüğü olarak yansımıştır. Günümüzde tesettür giyim ürünleri pek çok marka tarafından üretilmekte ve uygun fiyata satışa sunulmaktadır. İnternet üzerinden alışverişin artması ve indirim fırsatları da tüketicinin yüzünü güldürmektedir.

 

 Tesettür Kap Nedir?

 

Kap, çoğunlukla serin havalarda ya da günlük hayatta kullanılan, kaban ya da pardösüden daha hafif olması sebebiyle tercih edilen bir tesettür giyim ürünüdür. Spor ve klasik olarak pek çok modele sahiptir. Seçilen kıyafet kombinine, tarza ve mevsime uygun pek çok model ve renkte tesettür kap modeli bulunmaktadır. Günümüzde tesettür giyim üretiminin artması ve seçeneklerin çoğalması ile birçok tesettür üründe olduğu gibi tesettür kapta da bir moda takip edilmektedir.

 

 Tesettür Kap Modelleri

 

Spor, şapkalı, pelerinli, düğmeli, fermuarlı, polarlı, saten, tül, kanvas kumaş gibi pek çok tesettür kap modeli bulunmaktadır. Mevsim özelliklerine göre kalınlığı değişen bir giyim ürünüdür. Çoğu modelde uzunluk diz hizasındadır. Kemerli, düğmeli, düğmesiz ve fermuarlı olmak üzere birçok seçenek mevcuttur. Moda renklere ve mevsime göre renk seçenekleri değişmektedir. Klasik düz kesim, spor kesim ve belden bollaşan kesimlerle her tercihe uygun ürün bulmak mümkündür. Çeşitli renk seçenekleri, farklı dokularda kumaşların kullanımı ve farklı tarzlara hitap eden çeşitleriyle kap tesettür giyimin başlıca ürünlerinden olmuştur.

 

 Tesettür Kap Nasıl Kombinlenir?

 

Tesettür kap giyerken kullandığınız diğer giyim ürünlerinin ve aksesuarların uyumuna dikkat etmeniz gerekir. Kapın rengi ve kesimi giyim ürünlerinizle uyumlu olmalıdır. Ayrıca kullandığınız eşarp ve şalın da renk ve kumaş türüne uygun olması önemlidir. Tercih ettiğiniz ayakkabı ve çanta ile uyumlu bir kap kullanmak şıklığınızı tamamlar. Parçalar arasındaki renk ve doku uyumuna özen göstermelisiniz. Üst kıyafetiniz ile uyumlu kap modellerini tercih etmelisiniz. Spor giyim zevkine sahipseniz spor özelliklere sahip bir kap bütün halde görünmenizi sağlar. Klasik giyime de klasik modelde bir kap uyum sağlar. Giyeceğiniz tesettür kap desenli ise uyumlu ve düz renkte bir eşarp ya da şal seçmek karışıklığı önler.

 

Bir cevap yazın