2018 Yazının Rengarenk Tesettür Tunikleri

tesettüt tunikYaz aylarının ortalarına gelindiği şu günlerde her kesimden insan kendi ihtiyaç ve isteklerine göre alışverişlerini sürdürmektedir. Yapılan bu alışverişler ile yeni sezonun moda trendleri satın alınıp kullanılmaya başlanmış durumdadır. Tesettür giyim alanında ise yazın en çok tercih edilen ve satın alınan ürünü olarak tesettür tunik modelleri görünüyor. Her türlü ve her tarzdan ürün ile kullanım imkânı olan tesettür tunik modelleri estetiğin en önemli timsali olarak anılmaktadır. Etekler ile çok hoş bir şekilde kullanılan kısa tesettür tunik modelleri ile pantolonlar ile kullanılan uzun tesettür tunikler bu alanda çeşitliliğe yol açılmasına zemin hazırlar bir niteliğe sahiptir. Bu sebeple çok farklı modelde kıyafetlerin birbiri ile uyumlu şekilde kullanılmasına olanak veren tesettür tunikler yaz aylarında rengarenk modeller ile kullanılmaya hazır bir halde vitrinlerde ve internet sitelerinde alıcılarını beklemektedirler. Birçok farklı rengi üstünde barındıran tunik modelleri eşarplar ile de kombinlendiğinde yine hoş görünülmesine yardımcı olmaktadır.

 

 Tesettür Tunik Modellerinde Renk Seçimi

 

Yaz aylarının önemli parçası olan tesettür tunik modellerinin tarzları kadar renkleri de önem taşıyan bir noktadır. Yaz aylarında seçilen tunik modellerinin açık renkli olmasına çok dikkat edilmelidir. Bu sayede sıcak havalar nedeniyle oluşabilecek bunalımlara karşı iç açacak bir görünüme kavuşulması sağlanır. Koyu renklerin sıcaklığın etkisini artırmasından dolayı tunik modellerinde koyu renklerin kesinlikle tercih edilmemesi ilk dikkat edilecek nokta iken farklı desenli tuniklerin kullanılması da yaz aylarının sıcak hislerinin yansıtılmasında oldukça önemlidir. Çiçek desenli ve değişik renklere sahip tesettür tunik modelleri yaz aylarında kullanılabilecek olan ideal tunik modelleri olarak görülebilir.

 

 Tesettür Tunik Modellerinde Kumaş Seçimi

 

Farklı kumaş modellerine sahip olarak satışa sunulan tesettür tunik modelleriyle polyester, viskon, kot, keten ve ipek olarak karşılaşmak mümkündür. Bu noktada tuniklerin kumaş yapısına dikkat etmek çok önemli olsa da bir diğer önemli nokta bu tuniklerin yapısının da incelenmesi gerektiğidir. Yapısında herhangi ir problem olan ya da herhangi bir kumaştan yapılıp hava almaya tunikler kesinlikle tercih edilmemelidir. Hava alan bir yapıya sahip ve serin tutacak olan tesettür tunik modellerin seçimi bu aşamada oldukça iyi bir seçim olacaktır.

 

Bir cevap yazın