Yeni Sezonda Öne Çıkan Abiye Modelleri

Yeni sezonda birçok farklı abiye modeli karşımıza çıkıyor. Abiye seçimlerinde alışılmışın dışına çıkarak sıra dışı parçalar seçerek farklı bir görünüm elde edebilirsiniz. Bu şekilde daha farklı ve şık kombinler oluşturarak dikkatleri üzerinize çekebilirsiniz. Tesettür abiye alırken seçimlerinizde yeni sezon ürünlerine de yer ayırmak size birçok yönden fayda sağlayacaktır. Eğer abiye seçiminde iyi değilseniz siz de size bahsedeceğimiz tavsiyelere uyabilirsiniz. Yeni sezon tesettür abiye modelleri birçok açıdan sizi kendine hayran bırakacaktır.

Abiye modellerinde özelikle kollardaki volan detayları dikkat çekiyor. Bu abiye modellerinde daha kalın olarak seçilen kumaş abiyenin vücuda oturarak daha net görüntünün ortaya çıkmasını sağlamaktadır. Bu tarzın yanında balon kol abiyeler ve balık modelleri yine yeni sezonda karşımıza çıkacak. Bu modeller arasından doğru seçimleri yaparak istenilen görünüm kolayca elde edilebilir.

Abiyelerinize Uygun Ayakkabı ve Çanta Seçin

En çok yapılan yanlış abiyeler ile aynı renge sahip ayakkabı ve çantaların tercih edilmesidir. Eskiden bu seçimler moda olabilir. Ancak günümüzde bu tarz seçimler sizi bulanık gösterecektir. Bunun yerine çanta ve ayakkabılarınızda zıt renkler tercih etmelisiniz. Abiyeleriniz koyu renk ise açık renkli çanta ve ayakkabı, abiyeniz açık renk ise koyu renkli çanta ve ayakkabı tercih etmelisiniz.

Çanta seçiminde sadece renge bakmak doğru olmaz. Aynı zamanda kumaş seçimine ve dokusuna da dikkat etmelisiniz. Seçmiş olduğunuz abiyeden farklı kumaşlara sahip çantalar karışıklığa neden olabilir. Bunun yerine aynı kumaş ama farklı desendeki çantaları tercih edebilirsiniz. Farklı kumaşlı çantalar tercih edecekseniz çantanın fazla desenli olmamasına dikkat etmekte fayda olacaktır.

Abiyelerinizi Giyeceğiniz Yere Göre Seçin

Tesettür abiye seçiminde yapılan bir diğer yanlış abiyenin giyilecek ortama uygun olarak seçilmemesidir. Özel bir geceye katılacaksanız abiyenizin ışıltılı olması size farklı bir hava katabilir. Ayrıca bu abiyeleri yine ışıltılı çanta ile destekleyebilirsiniz. Gündelik yaşamda kullanacağınız abiyelerin ise daha sade olmasına dikkat edin. Aynı şekilde çantalarınız da sade tasarımlara sahip olmalıdır. Yeni sezonda öne çıkan abiye modellerini doğru seçtiğinizde doğru aksesuarlar ile desteklediğinizde istediğiniz sonucu elde edeceksiniz.

Bir cevap yazın