Yeni Sezon Tesettür Pantolon Modası

Pantolon giymeyi seven ve bu parçanın rahat olmasından yana sık sık tercih eden kişiler için her sezon yeni modeller piyasaya çıkmaktadır. Yeni sezon tesettür giyimde pantolon seçenekleri oldukça fazladır. Bu sezon pantolon modellerinde fazla seçenek bulunması her tarzdan kişinin bu yenilikten yararlanmasını sağlamaktır. Tesettür Pantolon modellerinde bu sezon arkadan öne uzanan çiçek desenleri sonbahar havasını yansıtan pantolonlardandır. Bu pantolonlar genellikle kot kumaşı ile tasarlanmaktadır. Böylelikle günlük rahat kombin oluşturmada kolaylık sağlar.

 Yeni sezon tesettür pantolon modellerinden bir diğeri ise kadife bol paça uzun pantolonlardır. Kadifenin zarif görünümünü üzerinde taşımak isteyen hanımlar renk renk olan bu pantolonlardan kendi tarzına uyan modeli seçerek kombin oluşturmaktadır. Bu sezon en beğenilen renkler arasında bordo, siyah ve kahverengi bulunmaktadır. Bu renkler sonbahar temasını en iyi yansıtan renklerdir. Bu nedenle yeni sezon kıyafetlerinde de bu renkler sıklıkla kullanılmaktadır.

 Kadife Pantolon Kombin Önerisi

 Yeni sezon alt giyim ürünlerinden olan kadife pantolon, kombin yaparken modern ama günlük bir görünüm yakalamanıza yardımcı olur. Rahat kombin yapmak isteyen kişiler genellikle aynı kumaştan sweetshirt tercihi yapmaktadır. Bu iki parçanın da birbiri ile uyumlu olması takım görünümü kazandırmaktadır. Kadife pantolon kombininde daha modern bir çizgi yaratmak isteyen hanımlar ise siyah bol paça kadife pantolonun üzerine beyaz saten uzun gömlek giymektedir.

 Modern görünümü en iyi yansıtan beyaz gömlek ve kadife pantolon ikilisinin altına şık ve zarif topuklu ayakkabı seçimi yapılabilir. Üzerine alacağınız deri ceket ya da yapay kürk ceketler ise kombini tamamlayacak parçalardandır. Takı seçimi olan büyük boncuklar ile tasarlanan kolye seçimi yapabilirsiniz.

 Kot Pantolonlarda Yeni Sezon Modası

 Yeni sezon kot pantolon modelleri arasında üzerinde parlak taşlar işlenen kot pantolonlar en yaygın kullanılan modeller arasındadır. Aynı zamanda paça kısmının salaş ve yırtık olması da yeni sezon modasını yansıtmaktadır. Uzun bol paça kot pantolonun paça kısmında bulunan kalın dantel işlemeleri de kot pantolonun görünümünü tatlı bir havaya sokmaktadır. Bu üç kot pantolon modeli yeni sezon modasını yansıtan parçalar arasında en beğenilen modellerdir.

Bir cevap yazın