Yeni Sezon Kap Modası

Yeni sezon aynı zamanda yeni trendler demek. Kış aylarının yaklaştığı şu günlerde moda dünyasını bir heyecan sardı. Moda katalogları da kendilerini son trendler ile güncelliyor. Mevsimlik giyim olarak vitrinin gözde modellerinin başında kap  gelmekte. Hem yazlık ve hem de kışlık çeşitlenen modellere sahip. Dantel, güpür ve nakış detaylar ile yazlık kap modelleri tarzımıza yenilik katmıştı. Kış aylarının yaklaşması ile bizi dokusu ile ısıtacak kap modelleri de görücüye çıkmaya başladı. Modeller kadar yeni sezonun trend renkleri de mercek altına alınıyor. fashion week kapsamında birçok stil ve renk boy gösterdi. Bu yıl modaya yön verecek renk, kumaş ve modeller netlik kazandı diyebiliriz. Bu yılın Kap modasında bizi neler bekliyor gelin beraber göz atalım.

Yeni Sezonda Kap Modellerinde Trend Renkler

Modanın favori renkleri gün geçtikçe artıyor ve çeşitlik kazanıyor. Bu yıl bizi kış aylarında canlı tonlar bekliyor.  Kırmızı, lacivert, yeşil, vizon, gümüş ve gold kışın renk modasına kaynak olacak tonlar olarak belirlendi. Bu renk skalasına kap modellerinde özellikle sık rastlayacağız gibi görünüyor. Oldukça baskın ve özgüvenli karakterlere hitap eden bu tonlar bu kış hanımların özgüvenini tazeleyecek. Yeşilin zümrüt tonu en tercih edilen renk olarak şimdiden kap modellerinde yerini aldı. Siyah, tüm zamanların en vazgeçilmez rengi olarak tahtını koruyor.  Dinamit kırmızı olarak adlandırılan canlı pigmentlere sahip kırmızı ise bu yılın favorisi olarak ilan edildi. Vizon ve krem gibi daha açık tona hakim renkler ise size daha sade bir görünüm alternatifi sunuyor.

Kap Modelleri Nasıl Kombin Yapılmalı?

Yazlık kap modelleri yerini kışlık modellere bırakıyor. Kışlık kap modelleri de yeni kombin fikirleri ile tarzımıza uyarlanmayı beklemekte. Süet bu yılın bir diğer favori parçası olarak dikkat topladı. Sizler de şık bir yeni moda kombini için bu iki parçadan esinlenebilirsiniz. Moda Selvim olarak bizler de yeni sezon ile birlikte yeni modellerin açılışını yaptık.  Bilek üstü boya kadar uzanan, önü yandan düğmeler ile süslenen kap modelimiz vitrinde yerini aldı. Bu şık tasarım ile süet yüzeye sahip ayakkabıları kombin yapabilirsiniz.  Siyah kap modelimizi taba rengine hâkim süet bot ile kombinleyip, Tarçın tonlarda bir şal ile de taçlandırabilirsiniz. Dış kıyafet bakımından bu tesettürlü hanımlar için hoş bir tarz stil oluşturacaktır.

Kap Modelinde Beden Seçimi

Kap modeller, özellikle kışlık tasarımlar kalın kumaş yapısı ve kışlık dokusu ile daha kabarık bir görünüme sahiptirler. O nedenle kap alırken beden tercihini doğru yapmanız önemlidir. Aksi takdir de en moda ve şık kap modeli bile üstünüzde yakışıksız bir görünüm kazanabilir. Bunun önüne geçmek için beden ölçülerinizi ve proporsiyonunuzu iyi bilmeniz şart. Yani vücut hatlarınıza göre doğru modeli, doğru beden ölçüsü ile seçerseniz zarif ve şık görünümü de yakalarsınız. İlk olarak basen kısmı geniş hanımlara bel kısmı oturan ama basen kısmı kiloş kesim halinde inen kap modellerimizi öneririz. Eğer göğüs ölçüleriniz geniş ise, ön kısmı detay ve aparat içermeyen, düz modelleri tercih etmelisiniz. Beden ölçülerinize tam uyan modelleri tercih etmeniz sizin açınızdan her zaman daha avantajlıdır. Fiziksel uyumunuza uygun modellerde karar kılmanızı öneririz. Sonbaharın ılıman iklimine uygun dokuda üretilen kap modellerimiz de vitrinde yerini aldı.  Bunlar içerisinden zevkinize ve vücut prototipinize uygun gördüğünüz modelleri seçebilirsiniz. Online alışveriş ile www.modaselvim.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Bir cevap yazın