Kışlık Tesettür Giyimin Göze Çarpan Tasarımları

 

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman kendine yer edinmeyi başaran tesettür kap modelleri, renkli görüntüsü ve farklı tarzı ile bayanların ilgisini çekiyor. Sadece günlük hayatta değil özel günlerde de tercih edilebilen tesettür kap modelleri, şık görüntüsünün yanı sıra rahatlığı ile de tercih edilmektedir.

 

Kullanan bayanlara ayrıcalıklı bir görüntü kazandıran ve soğuk havaların en büyük kurtarıcılarından bir olan tesettür kap modelleri, bu yıl mor, bordo ve haki göz alıcı renkleri ile dikkat çekiyor. Pantolon ya da tayt gibi seçenekler ile birlikte kombine edildiğinde şık bir görüntü yakalamanızı sağlayacak olan tesettür kaplar, fermuar ya da düğme gibi detayları ile birlikte

 

 Bu Kış Tesettür Mont Modası

Kışın gelmesiyle beraber yine gün yüzüne çıkan tesettür mont modelleri, hem kışı sıcak geçirmenizi hem de en son modaya uygun giyinmenizi sağlıyor. Kışlık tesettür giyim modasına en çarpıcı modelleri ile birlikte yine damgasını vuran tesettür mont modelleri, kullanılan çok özel detaylar ile tüm bakışları üzerinde topluyor.

 

Her zaman klasikler arasında yer alan ve zarif bayanların ilk tercihlerinden biri olan tesettür kaşe montlar, bu kış sezonunda da rağbet görmeye devam ediyor. Düğmeli, belden bağlamalı, fermuarlı modelleri ile her zaman ve her yerde zarafetinizi konuşturacak olan bu montlar, sıradan görünmek isteyenler için en ideal seçeneği sunuyor.

 

 Bu Kışın Sıcacık Triko Modelleri

 

Bu kış farkındalık yaratma için tercih edebileceğiniz parçalardan biri olan triko modelleri, rengarenk görüntüsü ve desenleri ile sıcacık bir kış geçirmenize imkan sağlıyor.

Yılın modasına göre yenilenen ve modern çizgileri ile sizlere cool bir görünüm kazandıran kışlık triko modelleri, günlük hayatta ya da iş dünyasında rahatlıkla tercih edilebilmektedir.

 

Kışlık tesettür giyim modasında her zaman var olan ve önemini hiç yitirmeyen çok özel triko modelleri, hem uzun hem kısa tasarımları ile satışa sunuluyor. İster pantolonla isterseniz de etekle birlikte kombine edip kullanabileceğiniz tesettür triko modelleri, en uygun fiyatları ile birlikte sizlere muhteşem bir kış geçirme fırsatı sunuyor.

 

Yeni Sezon Kap Modası

Yeni sezon aynı zamanda yeni trendler demek. Kış aylarının yaklaştığı şu günlerde moda dünyasını bir heyecan sardı. Moda katalogları da kendilerini son trendler ile güncelliyor. Mevsimlik giyim olarak vitrinin gözde modellerinin başında kap  gelmekte. Hem yazlık ve hem de kışlık çeşitlenen modellere sahip. Dantel, güpür ve nakış detaylar ile yazlık kap modelleri tarzımıza yenilik katmıştı. Kış aylarının yaklaşması ile bizi dokusu ile ısıtacak kap modelleri de görücüye çıkmaya başladı. Modeller kadar yeni sezonun trend renkleri de mercek altına alınıyor. fashion week kapsamında birçok stil ve renk boy gösterdi. Bu yıl modaya yön verecek renk, kumaş ve modeller netlik kazandı diyebiliriz. Bu yılın Kap modasında bizi neler bekliyor gelin beraber göz atalım.

Yeni Sezonda Kap Modellerinde Trend Renkler

Modanın favori renkleri gün geçtikçe artıyor ve çeşitlik kazanıyor. Bu yıl bizi kış aylarında canlı tonlar bekliyor.  Kırmızı, lacivert, yeşil, vizon, gümüş ve gold kışın renk modasına kaynak olacak tonlar olarak belirlendi. Bu renk skalasına kap modellerinde özellikle sık rastlayacağız gibi görünüyor. Oldukça baskın ve özgüvenli karakterlere hitap eden bu tonlar bu kış hanımların özgüvenini tazeleyecek. Yeşilin zümrüt tonu en tercih edilen renk olarak şimdiden kap modellerinde yerini aldı. Siyah, tüm zamanların en vazgeçilmez rengi olarak tahtını koruyor.  Dinamit kırmızı olarak adlandırılan canlı pigmentlere sahip kırmızı ise bu yılın favorisi olarak ilan edildi. Vizon ve krem gibi daha açık tona hakim renkler ise size daha sade bir görünüm alternatifi sunuyor.

Kap Modelleri Nasıl Kombin Yapılmalı?

Yazlık kap modelleri yerini kışlık modellere bırakıyor. Kışlık kap modelleri de yeni kombin fikirleri ile tarzımıza uyarlanmayı beklemekte. Süet bu yılın bir diğer favori parçası olarak dikkat topladı. Sizler de şık bir yeni moda kombini için bu iki parçadan esinlenebilirsiniz. Moda Selvim olarak bizler de yeni sezon ile birlikte yeni modellerin açılışını yaptık.  Bilek üstü boya kadar uzanan, önü yandan düğmeler ile süslenen kap modelimiz vitrinde yerini aldı. Bu şık tasarım ile süet yüzeye sahip ayakkabıları kombin yapabilirsiniz.  Siyah kap modelimizi taba rengine hâkim süet bot ile kombinleyip, Tarçın tonlarda bir şal ile de taçlandırabilirsiniz. Dış kıyafet bakımından bu tesettürlü hanımlar için hoş bir tarz stil oluşturacaktır.

Kap Modelinde Beden Seçimi

Kap modeller, özellikle kışlık tasarımlar kalın kumaş yapısı ve kışlık dokusu ile daha kabarık bir görünüme sahiptirler. O nedenle kap alırken beden tercihini doğru yapmanız önemlidir. Aksi takdir de en moda ve şık kap modeli bile üstünüzde yakışıksız bir görünüm kazanabilir. Bunun önüne geçmek için beden ölçülerinizi ve proporsiyonunuzu iyi bilmeniz şart. Yani vücut hatlarınıza göre doğru modeli, doğru beden ölçüsü ile seçerseniz zarif ve şık görünümü de yakalarsınız. İlk olarak basen kısmı geniş hanımlara bel kısmı oturan ama basen kısmı kiloş kesim halinde inen kap modellerimizi öneririz. Eğer göğüs ölçüleriniz geniş ise, ön kısmı detay ve aparat içermeyen, düz modelleri tercih etmelisiniz. Beden ölçülerinize tam uyan modelleri tercih etmeniz sizin açınızdan her zaman daha avantajlıdır. Fiziksel uyumunuza uygun modellerde karar kılmanızı öneririz. Sonbaharın ılıman iklimine uygun dokuda üretilen kap modellerimiz de vitrinde yerini aldı.  Bunlar içerisinden zevkinize ve vücut prototipinize uygun gördüğünüz modelleri seçebilirsiniz. Online alışveriş ile www.modaselvim.com sitesinden temin edebilirsiniz.

Tesettür giyimde kışlık seçimler

mendil-detay-yelekli-elbise-32297-petrollaci-50575-92-BTesettür giyim özellikle kış aylarında tercih edilecek olan daha kalın kumaşlarla hazırlanan pardösü, tunik, mont, kaban ve ferace seçimlerinde farklı renk seçenekleri de bulunuyor. Bu sayede isteyenler farklı modelleri de rahatlıkla tercih edebiliyorlar. Sezonun en şık seçimleri arasında özellikle havaların soğuması ile mont ve kabanlar ön planda tutuluyor.

Kışlık tesettür giyim için gerekli olan farklı parçalar raflardaki yerlerine almaya başladı. Daha uzun ve kullanışlı modelleri tercih edecek olanlar için kaban ve montlarda boylar farklı oranlarda tercih edilmektedir. Özellikle siyah ve beyazın uyumu kışlık ürünlerde göze çarpan renk ve modeller arasında yer alıyor. Tesettür giyim tarzını kullananlarda farklı renklerde uzun yelekler ile de kışın kombinlerini yapabilirler.

 

            Kışlık tesettür giyim de uzun elbise modelleri de tercih edilecek ürünler arasında bulunuyor. Özellikle pantolon tercih edenler tunik seçenekleri ile daha şık kombinler yapabilirler. Kışın kullanılacak olan ürünler arasında ferace modelleri de yer alıyor. Farklı renk ve model seçenekleri sayesinde oldukça kullanışlı olan bu tarz ürünler her alanda rahatlıkla kullanılabilir.

Kış aylarında koyu renklerin tercih edilmesinin yanında bu sezon artık pembe ve tonları da tesettür giyimde dikkat çeken renkler arasında bulunuyor. Kaban ve mont modellerinde siyah, gri, kahverengi, lacivert gibi renk seçenekleri olması da bayanların tercih alanları geliştiriyor.
Kalın yelek seçenekleri de tesettür giyim de bu sezonun en şık seçimleri olacak. Kalın yelekler istenildiği gibi kullanılabilir. Tüylü yakaları ile yelek veya kaban seçimleri de kışın tercih edilecek ürünler arasından yer alıyor. Şık montlarla şık aylarında şıklığı yakalayacak olan bayanlar aynı zamanda oldukça kalın ve rahat olan bu ürünleri uzun süre kullanabilirler. Kışın tesettür giyimde kullanılacak ürünleri tamamlayıcı olan botlarda oldukça farklı ve şık seçimlerden oluşuyor.

Şal veya başörtüsü seçimleri ile kombinler daha farklı görünümler elde edilmeye yardımcı olacaktır. Deri yelekler ve feracelerde yelek detayları da dikkat çeken modelleri oluşturuyor. Her zaman şık olmayı sevenler tercihlerini bu ürünler arasından beğendikleri şekilde yaparak kışın rahatlıkla kullanabilirler.