Yeni Model Tesettür Abiyeler Nelerdir?

 

B.R.N - Beli ve Manşetleri Dantel Şifon Abiye BRB4216 Laci (1)Nişan, düğün, kına gibi özel davetlerde oldukça sık kullanılan ve farklı tasarım ve modellerde abiyeler her sezonda farklı tarzlar moda dünyasını şekillendirmektedir. Herkesin tercihine ve zevklerine uygun tesettür abiye çeşitleri bulmak artık eskiye göre çok daha kolay. Özel günlerde daha çok uzun abiye modelleri tercih etmekteler.

 

Daha şık ve havalı bir görünüm kazandıran abiyeler, vücut tipine uygun seçildiklerinde ise oldukça uygun ve gösterişli bir hale gelir. Moda sektörü her yıl birbiri ardına farklı modellerde ve tarzlarda tesettür abiye tasarımları sunarak kadınların zevklerini geliştiren ve kafalarında canlandırdıkları abiyeler geliştirirler. Uzun, kısa, iki parça gibi birçok abiye seçeneği var. Üstelik bu seçeneklere tulumlar da eklendi. Birbirinden farklı modellerde tulumlar düğün, nişan gibi özel günlere katılan hanımların vazgeçilmez tercihi haline geldi.

 

Abiye Seçimlerinde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Alışverişe çıkmadan önce ilk olarak vücut ölçülerimizi bilmeli ve elbise tercihi yaparken bunlara dikkat etmeliyiz. Bizi daha zayıf veya daha kilolu gösterecek, boyumuzu olduğundan daha kısa ya da daha uzun ve cüsseli gösterecek kıyafetlerden uzak durmamız gerekir. Bu tarz kıyafetleri ne kadar beğenirsek beğenelim üzerimizde iyi durmadığında rahatsız edici görünecektir. Elbisenizi seçerken dikkat etmeniz gereken bir diğer husus elbise içinde rahat olmanızdır. Eğer gerçekten önem verdiğiniz bir davet söz konusuysa çok uçuk değişikliklerden de kaçınmanız gerekir. Çünkü kıyafetiniz aynı zamanda sizi yansıtır.

 

Abiyeniz sizi yansıtır

 

Elbiseniz ne kadar hoş olursa olsun siz içinde rahat etmiyorsanız pek de hoş görünmeyecektir. Elbise seçiminde vücut ölçülerinizi biliyorsanız model seçmek sizin için daha kolay olacaktır. Size hangi kıyafetin iyi olacağını biliyorsanız artık zevklerinize göre hareket edin. Burada önemli bir diğer husus ise renktir. Açık renkler vücudunuzu olduğundan daha iri gösterir. Ayrıca bu açık renkler kötü kumaşlarla kullanıldığında çok kötü bir görüntüye sebep olabilir. Eğer kısa boyluysanız dikine dizgili kıyafetleri seçebilirsiniz. Büyük göğüslü kadınların en çok dikkat etmesi gereken nokta ise yakası çok kapalı olan abiyelerdir. Bu abiyeler göğüsleri olduğundan daha büyük gösterir ve bu da sizi davet boyunca rahatsız eder.

 

Bir cevap yazın