Yeni Dönem Tunik Modelleri Neler?

Tesettür modasında farklı ekollere ve tasarımlara açık olan tunik modeller hanımların alışveriş listelerinde her zaman için ön sıraya aldığı ürünler arasında yer alıyor. Çok bol bir tasarıma ev sahipliği yapan tesettür tunik modeller hem şık hem de rahat giyimiyle konforlu alışverişlerin merkezini oluşturuyor. Gül baskılı modelleri ile binlerce kişinin gözdesi haline gelen tesettür tunik giyimleri yaş ayrımı yapmaksızın herkesin güncel olarak aldıkları ve her mevsim giydikleri çok yönlü kıyafetler arasında. Hanımlar için özel üretilmiş gömlek tasarımı haline gelen tunik modeller çizgili tasarımlarıyla da hem canlı hem de kreatif modanın gücünü temsil ediyor. İncili ve salaş bir görünüme sahip olan tesettür tunik ürünleri ise genç kızların sosyal yaşamlarında ve okul hayatlarında popüler bir şekilde tercih ettiği gömlekler arasında. Zincir kolye aksesuarları ile desteklenen tesettür tunik gömlekleri bu sayede çok daha özgür ve modern çizgileri yapısında ve bünyesinde barındırıyor.

 

Çiçek desenli ve örme tunikler ise nostaljik ve modern havayı aynı anda etkisi altında bulunduran çok özel ürünler olarak kataloglar arasında tercih yapmayı bekleyen hanımlar için biçilmiş kaftan. Gül çiçekli olan versiyonları da geçmişten günümüze bir ayna tutarak klasik ve modern anlatımları tek bir tunik modelinde sergilemeye ve görenlerde hayranlık uyandırmaya devam ediyor. Önden yarım düğmeli modelleri de bulunan tunikler daha spor tercihler içerisinde olan hanımlar için özel imal edildi ve satışa sunuldu.

 

Tesettür Giyimde Tulum Modelleri Neler?

 

Hanımlar tarafından alışveriş mağazalarından ve online satış sitelerinden sıklıkla bakılan tunik modeller ek olarak tulum modellere de ev sahipliği yapıyor. Kendisine tunik modeller bakan hanımlar tulum modellerine de göz gezdirerek farklı giyimleri aynı anda alışveriş listelerine ekleyebiliyor. Çiçek payetli tulumlar da en az tunik modelleri kadar dikkat çekici. Tıpkı tuniklerde olduğu gibi tulumları da kolye aksesuarı ile birlikte harmanlamak ve zenginleştirmek mümkün. Çiçek desenlilerin yanı sıra daha klasik tercihleri olan hanımlar için pul payetli, ürünler de kataloglar içerisinde yerini aldı. Tulum ve tunik modellerinde yenilikler hız kesmeden devam ediyor.

 

Bir cevap yazın