Yazlık Rahat Ve Şık Giysi Ferace

Yazın gelmesi ile birlikte hepimizi bir tatlı telaş aldı elbette, gardıroplar gözden geçiriliyor. Kışlıklar kaldırılıyor, yazlıklar çıkarılıyor tadilat gereken giysiler belirlenip gerekli şekilde elden geçiyor. Bu arada elbette eksiklikler de görülüp alışveriş hazırlığı yapılıyor. Bu yaz şöyle rahat ve şık bir yazlık ferace ile gardırobu zenginleştirmek iyi olmaz mı?

Tesettür Giyim Nedir?

Her ne kadar ” tesettür ” İslami bir kavram olsa da günlük hayatımıza daha çok ” tesettür giyim ” kavramı ile birlikte girmiştir. Tesettür giyim bazı genç kızların ve hanımların inançlarına gelenek ve göreneklerine uygun giyim tarzlarını ifade etmek için kullanılır.

Tesettür giyimde esas olan başın örtülmesi, saçın görünmemesi ve kıyafetlerin vücut hatlarını belirgin şekilde ortaya çıkarmamasıdır.

Tesettür Giyimin Özellikleri Nelerdir?

Tesettür giyimi tercih eden hanımlara hitap eden giysi hazırlayan ve en sevilen markalardan birisi olan Moda Selvim bu yaz da hanımları büyüleyecektir. Moda Selvim koleksiyonunda tesettür giyimin bütün şartlarına uygun imalat yapmaya özen göstermektedir.

Tesettür giyimde dekolte kullanılmaz, ince ve vücudu saran kumaşlar tasarımda yer almaz. Tesettür giyimde kıyafetler mutlaka eşarp, türban veya bone ile tamamlanmak zorunda olduğundan tasarımda buna dikkat edilir. Tesettür giyimde kıyafetlerin vücut hatlarını ortaya çıkaran biçimde tasarlanmamasına azami özen gösterilir.

Son yıllarda en fazla ilgi gören ” tesettür kombi” modellerde etek ve üst, ya da pantolon ve üst olmak üzere farklı varyasyonlar müşterilerimizin beğenisine her sezon mutlaka sunulmaktadır.

Ferace Nedir? Ferace Alırken Nelere Dikkat Edilmelidir?

Son yıllarda tesettür giyim tercih eden hanımlar arasında en fazla talep gören ürünlerimiz arasında ” ferace ” vardır. Bu sezonda birbirinden güzel yazlık ferace çeşitlerimizle siz değerli müşterilerimizin hizmetindeyiz.

Ferace; sokağa çıkarken giyilen ve genellikle arkası bol, yakasız, mantoya benzeyen bir üst giysidir. Özellikle yaz koleksiyonumuzda bolca yer verdiğimiz birbirinden renkli ve şık feracelerimiz büyük beğeni kazanmıştır.

Yazlık birbirinden çekici ürünler arasından ferace tercih ederken başörtüsü uyumu ile genel gardırop uyumuna dikkat edilmesinde fayda vardır. Bu şekilde satın alacağınız bir feraceyi birkaç farklı başörtüsü ile bambaşka stillere sokarak kendinize özgü tarzınızı oluşturabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın