Yaz Sezonunun Trendi Tesettür Modası

 Tesettür giyimin vazgeçilmez parçası olan ürünler 2017 sezonunda da vitrinlerde yerini almaya devam etmektedir. Birbirinden kaliteli ve güzel olan eşarplar hayranlık uyandırmaktadır. Renklerde kullanılan tonlarla ilgi çekici modeller tasarımcıların dokunuşları ile onlarca yeni modeli de barındırmaktadır. Tesettür modasında lider olan markalar modellerini kombinlerde güzelliğinize güzellik katacak şekilde tasarlamaktadır. Kullanılan canlı renklerin de yanı sıra modellerde dikkat çekici hal almış durumdadır.

 

Şık Kombinler İçin Öneriler

 

Desenlerin en belirgin özelliği ise büyük çiçeklerin yer almasıdır. Eşarplarda kullanılan küçük desenlerden uzaklaşılarak büyük desenlere yönelen tasarımcılar çiçek bahçelerini eşarplara yansıtmaktadır. Tesettürlü bayanlar için giyim önerileri de son modaya uygun trendlerle tasarlanmaktadır. Göz alıcı güzelliğe sahip modeller sadece tesettürlü bayanlar tarafından şık giyinen tüm bayanlar tarafından kullanılmaktadır. Kusursuz kombinler oluşturulurken vücut tipi de son derece önem taşımaktadır.

 

Tesettür Giyimde Dikkat Edilmesi Gerekenler

 

Geçmiş yılların aksine tesettür giyim ürünlerinde tarz sahibi kadınlar renkli ve çeşitli giyinmektedir. Tesettür modasının geniş ürün koleksiyonu da sezonda önemini korumaktadır. Genç, orta yaşlı bayanlarda şıklığından taviz vermemektedir. Ürünleri rahatlıkla bulmak ve kombinlemek de zor şekilde gerçekleşmektedir. Tesettür giyimde kullanılan yüksek bel, dar paça, İspanyol pantolonlar, kot modelleri ve taytlar da önemini korumaktadır. Gömlek elbiseler de hızla yerini korumaktadır.

 

Gösterişli Tesettür Giyimleri

 

Tunik ve eteklerle sınırlı olmaktan hızla uzaklaşan tesettür modasında son yıllarda tulum, pantolon modelleri hızla yer almaktadır. Yaz aylarında kullanılması gereken tiril tiril, bol tulumlar, uçuş uçuş elbiseler de yaz aylarında sıcak günlerde rahat şekilde hareket etmeyi, ferah şekilde kalmayı sağlamaktadır. Tesettürlü giyim trendlerinde aksesuar ve takıların önemi de son derece büyüktür. Modaya uygun trendlerle tasarlanan kıyafetler etkili kombinler oluşturulması için de son derece önemlidir. Sezona uygun trendler her yaş grubuna hitap etmektedir. Dökümlü bluz, penyeler, gömlek ve elbiselerin trend parçalar haline geldiği tasarımlar tesettürlü hanımların da şık kombinlerinde yer almaktadır. Gösterişli ve şık giyimi tercih eden bayanlar giyimlerinde aksesuar ve renkli modellerle zenginliği yakalamaktadır.

Bir cevap yazın