Tuniklerin Renkli Dünyası

 

Her zaman kolay ama şık bir kombin alternatifi bayanların gardırobunda bulunmalıdır. Bunun için de tunik ürünü olmazsa olmazlardandır. Tunikler, kesimleri sayesinde bayanlara rahatlık sunuyor. Uzun ve bol modeller ise tesettürlü bayanlar için en büyük avantajdır. Tunikleri yaz ve kış kullanmak mümkün olduğu gibi, her yere de giyinmek mümkün. Geniş bir renk yelpazesi ile birlikte sunulan tuniklerin kullanması da oldukça eğlenceli.

 

FARKLI TARZLAR OLUŞTURMAK

 

Her bayan kendi zevkine ve yaşına göre giyinir. Artık tesettür modası her yaştaki bayanların zevkine uyacak şekilde tasarlanıyor. Modern ayrıntılar sayesinde tesettür modası daha geniş kitlelere de ulaşmayı başardı. Genelde sadelik ön plandadır. Ufak tefek ayrıntılar ise ürünlere bambaşka bir hava katıyor.

 

Tek bir tunik ile farklı tarzlarda kombin oluşturmak günümüzde mümkün. Bayanlar, ürün seçerken, o parçanın ne kadar kullanışlı oluğuna da dikkat eder. Bazı tunik modelleri ile farklı tarzlar yaratmak mümkün. Uzun ve asimetrik bir tunik modelini dar paçalı, klasik bir pantolon ile kombin etmek mümkün. Altına ise topuklu bir ayakkabı şıklığın altını daha da çizecektir. Aynı tunik modelini, bol paçalı ve spor bir pantolon veya kot bir pantolon ile de kombin etmek mümkün. Bayanlar, kendi yaratıcı fikirlerini de işin içine katarak, harika seçenekler oluşturabilir.

 

DAVETLERDE TUNİK KULLANIMI

 

Her yerde şık olmayı sağlayan tunik ürününü doğru şekilde kullanmak gerekir. Düz ve sade tunik modelleri gündelik hayat uygun olacaktır. Payetli, simli ve hareketli detaylarla tamamlayan modeller ise özel davette tercih edilebilir. Tunik modelleri bayanların bütün gün rahat olmasını sağlayabilir.

 

Davetlerde özellikle asil renkler tercih edilebilir. Kırmızı, siyah, bordo bu renklerden bir kaçıdır. Dar paçalı bir pantolon ile kombin tamamlanabilir. Bazı tunik modellerinde volanlı kollar detaylardan bir tanesi olabiliyor. Bu tarz tunik çok fazla renk ve diğer ayrıntı kullanmak gerekmez. Kombin oluştururken karmaşık bir görüntü yerine sade ama şık çizgiler belirlenmeli. Yaka detaylı tunik modelleri bu sezon da dikkat çekiyor. Gece davetlerde daha çok klasik veya romantik bir tarz bayanların tercihi oluyor.

 

Bir cevap yazın