Tunik Modelleri Nasıl Tesettür Giyime Uygun Bir Hale Getirilebilir?

Tesettür tunik kombinleri kadınlar tarafından oldukça sık tercih edilmektedir. Bunun en büyük nedeni ise tesettür tunik modellerinin kolaylıkla kombinlenmesidir. Kolay kombinlenmesinin yanı sıra aynı zamanda da rahatlık açısından diğer giyimlere göre biraz daha rahat olarak kabul edilmesidir. Tuniklerin bu kadar farklı alternatifi varken doğru tunik ile doğru kombin oluşturulduğu zaman sizi olduğunuzdan şık ve zarif gösterir. Her tesettürlü kadın dışarı çıkarken de olsa tesettür tunik modellerini tercih eder ya da kilo problemi olan tesettürlü kadınlar kilolarını gizlemek için uzun salaş bir tesettür tunik modeli tercih etmektedirler.

 Tesettür Tuniklerde Renk Ve Aksesuar Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 Bebe mavisi, mint, pudra ve sarı renklerin hakim olduğu bu tesettür tunikler tek başına bile harika bir görünüm sergilemektedir. Tesettürlü kadınlar tunik modelleri ile kombin yaparken sadece alt giyim ürününü uyumlu tercih etmelidir.

 Dökümlü, bol ve renkli tesettür tunik için krem ve ya beyaz renklerde çok sade bir uzun etek, tesettür tunik modelini öne çıkarmakta hem de bu tesettür kombin göz yormamaktadır. Makyaj ise sade seçilmelidir. Gümüş, altın ve kahve renklerinde boyun kısmında ve bilek kısmında kullanılan aksesuarlar ise tesettür kombinde can alıcı noktalardır. Bu tesettür kombine doğru çanta ve doğru ayakkabı seçilirse harika bir görüntü elde edilir.

 Tesettür Tunik Ve Pantolon Kombini Nasıl Olmalıdır?

 Renkli deri pantolon giymeyi seven tesettürlü kadınlar daha asi bir tarza bürünürler. Kırmızı renge sahip bir tesettür pantolon üzerine açık kahve tonlarında asimetrik kesim tesettür tunik ve ya şifon bir tesettür gömlek sizi çok daha farklı bir havaya bürüyecektir. Bunun yanı sıra çanta ve ayakkabıda kahverengi tercih edilmelidir.

 Günümüz modasında pek çok tesettür tunik modelinin taytlar ile birlikte çok şık bir şekilde kombinlenebilmektedir. Diz altına kadar uzanan tesettür tunikler verebli ya da yırtmaçlı modelleri ile şık bir kombin oluşturmaktadır. Bu tesettür tunik modelleri düz bir babet ya da spor ayakkabı ile tamamlanmalıdır. Çalışma ortamında ise siyah zikzak çizgi desenli tesettür tunik modelleri ideal tercihlerin arasında yer almaktadır.

Bir cevap yazın