Tunik Kullanımı

Her model pantolonun, eteğin, şort ve taytın altına giyilip kombin yapılabilen tunikler tek parça olarak da giyildiğinde hoş görüntüler elde edilebiliyor. Tunikler, birçok farklı desen, model ve renkte çeşitleniyor. Genelde rahatlığa önem veren kişiler tarafından tercih edilen ve spor bir şıklık yaratmak için kullanılan tunikler, her giyecek gibi doğru kombinasyonlarda ve vücut tiplerine uygun şekilde seçildiğinde ve doğru aksesuarlar ile kullanıldığında harika sonuçlar yaratabilir.

Tunik, doğru hamleler ile kullanılırsa güzel kombinasyonlar elde edilebilecektir. İnce vücut hatlarında kullanıldığında hoş görüntüler ortaya çıkarken büyük bedenlerde kullanılacak tunikler de şık görüntü verir hatta bazı kilolu kişiler tarafından karın ve kalçadaki kiloları gizlediği için daha fazla tercih edilebilir.

Özellikle Kemer kullanmak tunik kombinasyonlarında hem tamamlayıcı bir unsur olduğu için hem de büyük bedenlerde tunik kullanımda en iyi kurtarıcı da olmayı sağlar. Belin en ince bölümüne takılacak olan bir kemer ile tunik kombinasyonu şık bir şekilde tamamlanıp, güzel bir görüntüye sebebiyet verilir. Genellikle tunik en çok taytlar ile kombin tercihinde kullanılıyor.

Tayt ve tunik kombininin tamamlayıcısı ise ayakta hoş duracak bir çizme ve küçük boy bir çanta modelidir. Tuniğin altına çizme giyilecekse bu düz topuklu çizme tercihi olmalıdır. Böylece görüntüler daha tarz olacaktır. Günlük tunik modellerinin yanı sıra abiye tunikler de sevilerek giyilmektedir. Abiye bir tuniğin altına topuklu bir ayakkabı giyilebilir. Yine tuniklerin altına giyilecek olan dar bir pantolon da dikkat çekici tarzlar ortaya çıkarmak için hoş bir seçenek olabilir.

Tunik giyerken de giyilen her giyecek ve kullanılan aksesuarlar gibi herkesin kendi tarzına en uygun şekilde olanının tercih edilmesi gereklidir. Kişi kendi ten rengine uygun renklerde, kendi zevkine uygun desenlerde tunikleri seçmeli ve onları gerek pantolon, gerek etek veya şort, gerekse tek parça olarak tercih etmek kişinin her zaman kullandığı ve sahip olduğu tarzlara göre çeşitlilik gösterir.

Tuniği ister spor görünüm için, ister abiye için kullanmak isteyenler, istedikleri çeşitte farklı tuniği giyim mağazalarında ve online alışveriş sitelerinde bulma şansına sahiptir.

Bir cevap yazın