Tül Detaylı Etnik Tesettür Günlük Elbise

Tesettür modasını yansıtan küçük detaylar sezonu belirleyen moda akımını da oluşturmaktadır. Sezonun en moda parçalarından biri olan tül detaylı etnik model tesettür günlük elbiseler rahatlığı ve güzel duruşu ile göz kamaştırmaktadır. Boydan boya tül kumaş ile kaplanmış olan bu elbiselerin kol kısımlarının lastikli ve fırfırlı olması da dikkat çeken bir diğer özelliğidir. Belinin lastikli olması ise daha rahat hareket edebilmeyi sağlar.

Aynı zamanda beline kemer takılarak muhteşem bir elbise görünümüne kavuşmaktadır. Tül detaylı tesettür günlük elbise modelleri arasında bu etnik model elbisenin beğenilerek giyilmesinin bir diğer sebebi ise pek çok farklı renk ve desende özel olarak tasarlanmasıdır. Desen seçimi kişinin tarzını yansıtacak şekilde tasarlanmıştır. Bu nedenle her detay düşünülerek özel olarak hazırlanmaktadır.

Tül Detaylı Günlük Tesettür Elbise Kombini

Tül detaylı tesettür günlük elbise modellerinde elbisenin uçuş uçuş olması her sezon giyilebilmesine olanak sağlamaktadır. Bu tarz elbiselerde renk ve desen seçimi de oldukça önemlidir. Üzerinde çiçek desenleri bulunan renkli tül kumaş tesettür günlük elbise altına mevsime uygun rahat ayakkabı seçimi yapılmalıdır. Üzerine ise dış giyim ürünlerinden kot ceket ya da deri ceket seçimi uygun olacaktır.

Bu kombinde önemli olan şey ise küçük detaylardır. Tesettür giyimde günlük elbise kombini oluşturacak olan hanımlar aksesuar seçimine de özen göstermelidir. Böylelikle kombin daha güzel bir görünüm sağlayacaktır. Beli lastikli olan bu elbisede, elbisenin rengine ve desenlerin coşkusuna göre kemer seçimi yapılmalıdır. Bu kemer elbisenin olduğundan daha zarif görünmesini sağlayacaktır. Aynı zamanda fiziği de daha düzgün göstererek kişinin kendini iyi hissetmesine neden olacaktır.

Yeni Sezon Renkli Tül Tesettür Günlük Elbise Modelleri

Sezonun en yeni ve canlı parçalarından biri olan tül kumaş tesettür günlük elbise modellerinde haki yeşili ve saks mavisi beğenilen renkler arasında yer almaktadır. Bu elbise renklerinde tasarlanan günlük elbiseler aynı zamanda şık bir kombin oluşturularak da kullanılmaktadır. Rahatlığına önem veren hanımlar için daha spor hale getirilebilen bu elbiselerde bel kısmının tam oturduğu modeller sezonun yeni parçaları arasındadır. Yaka kısmının bisiklet yaka olması da modelin bir diğer özelliğidir.

Bir cevap yazın