Trend Kap Renkleri

Özellikle son yıllarda tesettürlü genç kızların dolabındaki vazgeçilmez parça şüphesiz kaptır. Genellikle trend pantolonlar ile kombinlenen kaplar, her renk, her model, her boy ve her fiyat rahatlıkla bulabilirsiniz.

İsterseniz internet sitelerinden isterseniz de tesettür mağazalarından kolaylıkla satın alabilirsiniz. son zamanlarda birçok kap modeli çıkmasıyla tesettür kap kombinlerine özellikle genç kızlar tarafından ilgi de daha fazla arttı ve kap, trend haline geldi. Kap ile ister etekle ister farklı kot pantolonları ile ister kumaş pantolonları ile farklı farklı kombinler rahatlıkla yapabilirsiniz. Son zamanlarda bazı kap renkleri daha moda ve özellikle genç kızlar tarafından daha çok tercih ediliyor.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Renkli Kaplar

Günümüzde en çok tercih edilen kap renklerinden biri renkli kaplardır. Özellikle genç kızlar renkli kaplar ile farklı renk kumaş pantolonları kombinleyerek tercih ediyor. Bu da renkli kapları trend haline getiriyor. Renkli kapları, diğer kaplara göre kombinlemek biraz daha zordur.

​​​​​Siyah Renk Kaplar

Geçmişten günümüze siyah her zaman kullanılabilen ve moda olan bir renktir. Siyah renk hiçbir zaman eskimez ve her zaman kombinlenebilir. Buda her kombinde insanlar tarafından tercih edilen bir renk haline geliyor. Siyah rengin en önemli iki özelliği: hem fazla kiloları saklar, kusurları gizler, insanı daha zayıf gösterir, hemde her renge uyduğu için her kombin de tercih edilebilir. Kaplarda da bu geçerlidir. Son zamanlarda moda olan ve birçok kişi tarafından tercih edilen siyah kapların, birçok farklı farklı modelleri vardır. Özellikle fazla kilolarınız varsa ya da renkli giyinmeyi fazla sevmiyorsanız, sizde kap alacağınız zaman tercihinizi siyah renk kaptan yana kullanabilirsiniz.

Toprak Tonları

Özellikle son yıllarda hem makyajda hem de kıyafette en çok tercih edilen renklerden biri de toprak tonlarıdır. Toprak tonları hem sarışınlara hemde esmerlere yakışan bir renk tonudur. Bu nedenle birçok kişi tarafından da tercih edilir. Tesettür kaplar içinde bu geçerlidir. Kap kombinlerinize toprak tonları ile ayrı bir hava katabilirsiniz. Ayrıca toprak tonlarına birçok renk yakışır, bu nedenle kombinlerinizi yaparken zorlanmazsınız.

 

Bir cevap yazın