Tesettüre Modern Yaklaşım

 

C.M.N - Bebe Yaka İnci Detay Mika Abiye ZRM6100 Ekru (1) Moda dediğimiz şey, sürekli değişen bir olgudur. Örneğin; kıyafet ve ayakkabı modelleri her sene yenilenmekte. Zamana ayak uydurmak zor. Değişen dünya koşullarında biz de bu değişime ayak uydurmak için yoğun bir çaba sarf ediyoruz. Değişen iklim, değişen teknoloji ve hatta değişen moda. Moda, hızla farklı şekillere bürünmekte. Bu da bizleri modaya ayak uydurmaya zorlamakta adeta. Çevremize baktığımızda da bu değişimden etkilenmemek mümkün değil. Her ne kadar istemiyorum, moda bana yakışandır desek de farkında olmadan bu akıma bizler de kendimizi kaptırıyoruz. Bu sebeple gerek mağazalardan, gerekse internetten farklı modeller araştırmaktayız. Zaten artan bu talebe rahatlıkla cevap verebilmek için yeterli ölçüde alışveriş imkanı sunulmakta.

 

Peki, özellikle kıyafette gördüğümüz bu moda akımında neler var? Kimlere hitap etmekte? Her kadın kendini güzel bulmak ister. Saç ve makyaj gibi; kıyafet de bu konuda önemli bir ölçüt olarak kabul edilmektedir. Pantolondan tutun da kazaklara, eteklere, çoraplara, elbiselere, abiyelere kadar her türlü kıyafeti bulmak artık mümkün. Özellikle genç kitleye hitap eden moda, artık kapalı bayanlara da fazlasıyla hitap etmektedir. Özellikle tesettür abiye konusunda moda evleri artık ciddi ölçüde çığır açmış durumda.

 

Düğün, nişan, mezuniyet gibi özel günler için tercih edilen bu tesettür abiye modelleri, birçok bayan tarafından tercih edilmektedir. Renk seçenekleri oldukça fazla, ancak koyu tonlara rağbet diğerlerine oranla biraz daha yüksek. Her zevke hitap eden farklı modeller bulmak da çok rahat artık. Bu modellerde özellikle kumaş üzeri dantel de talepler arasında. Dantel işleme, abiyelere şıklık katmak için kullanılan vazgeçilmez parçalardan biridir. Böylece daha zarif ve hoş bir görüntü ortaya çıkmaktadır.

 

Gençler kadar yetişkinler için de düşünülmüş özel ve güzel abiyeler bulunmakta. Ayak bileklerine kadar uzanan ve vücut hatlarını ön plana çıkarmayan özellikleri ile tercihler bu yönde daha yoğundur. Görüldüğü gibi her kesime uygun moda seçeneklerinden faydalanmak oldukça kolay. Genç olsun ya da yetişkin olsun. Her kadın için giyinmek ve çevreye hoş bir görüntü vermek gurur verici bir durumdur. Ufak dokunuşlarla ve süslemelerle her zaman bu görüntüye kavuşabilirsiniz.

Tesettür abiye modellerini bu linkten takip edebilirsiniz. https://www.modaselvim.com/tesettur-abiye-elbise

 

Bir cevap yazın