Tesettürde Spor Tarz Kombin Nasıl Yapılmalıdır?

tesettürTesettür giyim ürünleri tercih ederken en önemli detay giyim tarzını yansıtabilmektedir. Spor tarz ile tesettür kombin oluştururken en önemli detay aksesuar olmaktadır. Tercih edeceğiniz doğru aksesuarlar ile sade bir tesettür elbise modeli bile spor bir tarza dönüşebilir. Yanında seçilecek olan diğer tesettür giyim ürünleri de mutlaka spor olmalıdır.

 

Klasik tesettür giyim parçalarını spor tarza dönüştürmek nahoş bir görüntü oluşmasına neden olur. Tesettür kombinlerinde seçimler önemlidir ve çok fazla dikkat edilmelidir. Geniş modele sahip bir pantolon ve tişört ile yapılan kombin spor tarza katkı sağlayabilir. Geniş pantolon ve tişört kombin üzerine tişört rengiyle aynı tonlarda bir tesettür kap ile harika bir görünüm sağlayacaktır.

 

Tesettür giysilerin tercihinde renk ve desenle önemli bir ayrıntıdır. Tercih edilecek giyim ürünlerinde renk ve desen uyumuna dikkat ederek de spor bir tarz elde edilebilir. Klasik bir pantolon asla spor tarz için tercih edilmemelidir. Klasik pantolon kombininde her ne kadar diğer parçaları spor olarak tercih etseniz de kombin hoş bir görüntü oluşturmaz. Spor tarz kombinler için en ideal olan kot pantolonlardır.

 

 Spor Tarz Kombinlerde Ayakkabı Seçimi Nasıl Olmalıdır?

 

Tesettürlü kadınlar spor bir tarz oluştururken ayakkabı seçimine çok fazla dikkat etmeleri gerekir. Spor tarz tesettür kombinlerde ayakkabıda muhakkak spor olmalıdır. Spor ayakkabı ise tercih edilen kıyafetlerin rengi ile uyumlu olmalıdır. Bu şekilde yapılan spor kombinlerde başarı elde edilir. Eğer ayakkabı seçiminde çok fazla alternatifiniz yok ise hemen hemen her renge uyum sağlayan düz siyah veya beyaz renk spor ayakkabı tercih edilmelidir. Spor tarz oluştururken hem çok fazla iddialı hem de gösterişli ayakkabı tercihinden uzak durulmalıdır.

 

 Spor Tarz Oluştururken Metal veya Deri Aksesuarlar Tercih Edilmelidir

 

Spor tarz kombin oluştururken, tercih edilen tesettür kıyafetlerin renk ve desen şekillerine dikkat edilmelidir. Gösterişli ve pırıltılı detaylı kıyafetler spor tarza uyum sağlamayacağı için daha sade ve düz kıyafetler tercih edilmelidir. Spor tarz kombinler de ise deri ve metal içerikli aksesuarlar tercih edilmelidir. Deri veya metal içerikli bir çanta da tercih ederek harika bir görüntü oluşturabilirsiniz.

Bir cevap yazın