Tesettürde Kap Modası Nasıldır?

Ülkemizde tesettür modasının yükselişi ile çeşitliliği ve talebi artan ürünler arasında yerini almıştır. Narin kumaşlardan yapılmış, baştan aşağı tasarlanmış ve dikilmiş, özellikle yaz aylarında tercih edilen bir giysiye kap denir. Ayrıca son yıllarda kumaşların kışa uygunluğunu üretim aşamasında ayarlayarak kışın moda olacak şekilde tasarlanan modeller ortaya çıkmıştır. Genel olarak tercih edilen giysiler arasında tesettür şapkalarla uyumluluk, tüketicilerin moda ve şıklık açısından dikkat ettiği bir uyumluluk faktörüdür.

Tesettürde Kap Modelleri

Tasarımcılar, tasarladıkları ürünlerde tercihan fermuar veya düğme ile ek ceplere, renklere ve dikiş stillerine göre farklı modeller tüketicilere sunmaktadır. Kap ve trençkotların tasarımları dikkate alınarak biri uzun, diğeri diz altı olacak şekilde tasarlanmıştır. Bu noktada, ikisinin kombinasyonu gibi saksıların her iki tarafa da dikilebildiği ve kolay hareket imkanı sağladığı ortaya çıktı. Ayrıca tesettürdeki kap modellerinin renk ve desen uyumu dikkate alınarak tasarlanan ürünler de tüketicilerin özel isteklerine göre işlenmektedir.

Kışın başlaması ve hiç de ince kumaşlardan yapılmış olması nedeniyle tüketici tercihleri ​​geride kalsa da vitrinde yeni kış modası tasarımları karşımıza çıkarken, özel ürünler arasında kışa uygun kalın ve hafif kumaşlar tercih ediliyor.

https://www.modaselvim.com/kap-kaban

Kap Alırken Dikkat Edilmesi Gerekenler

Dikkate alınması gereken ilk şey, kap modelinin boyutu ve yüksekliğidir. Siparişler önceden bilinen boy ve ölçülere göre verilebilir. Kurumsal firmaların yaşanan kazalara zarar vermemesi durumunda zarar görmüş ürünleri tamir edilebilmektedir. Ek olarak, tesettürlü bayanların kabın içine tercih ettiği bazı giysiler çok incedir ve yazlık veya giyime yönelik tam boy giysilerle karıştırılabilir. Bu durumu anlamak için kumaşın görünümü yeterlidir.

Çok sıkı olmayan, bedeninden büyük olmayan ve vücuda oturan bir kap tercih edildiğinde şık bir kıyafet alınmış olacaktır, ayrıca ortalama bir kap yüz seksen liradan başlayan fiyatlarla ekonomik ve kaliteli bir ölçekte elde edilebilir. Yine model ve marka ile ilgili fiyatlar yüz seksen liranın üzerindedir. Fiyatlar genellikle tekstil pazarlarında satın alma gücü ve üretim koşullarına göre hesaplanmaktadır. Kadınların farklı tarzlara hitap eden ve farklı yerlerde giyilmesi amaçlanan elbiseleri vardır. Bu anlamda zamansız dış giyim ürünleri birçok yönden bir kurtuluştur.

 

Bir cevap yazın