Tesettürde Dış Giyim Ürünleri Nasıl Tercih Edilmeli ?

 

C.M.N - Güpür Detay Hakim Yaka Ferace AH2131 Laci (1)Tesettür giyim modasına yön veren bir birinden ilgi çekici ürünler sunuluyor. Tasarımlara baktığımızda detaylar, renkler ve kumaşların kalitesi çeşitlilik göstermektedir. Sektörde ürün seçenekleri çok geniştir. Özellikle tesettür modasında dış giyim seçimi önemlidir. Çünkü tesettürlü bayanlar her mevsim dış giyim ürünlerini tercih edebiliyor.

 

 DIŞ GİYİM ÜRÜNLERİN ÇEŞİTLİLİĞİ

 

Tesettür sektöründe dış giyim ürünleri oldukça önemlidir. Çünkü her mevsim üst giyim ürünleri kullanılabilir. Kumaşın seçenekleri bu noktada farklıdır. Kış ayları için daha kalın ürünler sunulurken, yaz aylarında ise ince ve serinlik veren kumaşlar tercih ediliyor.Dış giyim ürünleri olarak tesettür modasında ferace, kaban, pardesü, panço bulunmaktadır. Bu ürünlerin farklı detayları dikkat çekiyor. Öncelikle dış giyim ürünü satın alırken bazı detaylara dikkat etmek gerekir. Renk ve model özellikle seçimleri etkiler. Dış giyimin rengi kullanışlı olmalıdır. Çünkü sıkça kullanılacak olan ürün, diğer kombinlerle de uyum içerisinde olmalıdır. Ağırlıklı olarak klasik giyinen bayanlar , yine bu çizgilere sahip olan bir dış giyim ürünü seçmelidir. Dış giyim ürünleri rahat olmalı ve görüntüsü ile de şıklığı yansıtmalıdır.

 

 DIŞ GİYİM ÜRÜNLERİNDE DETAYLAR

 

Dış giyim ürünlerinde de değişik detaylar bulunmaktadır. Bazı üst giyim ürünlerinin alt kısmında dantel detayı yer alıyor. Zarif ve şık olan bu ürünleri aynı zamanda %50 ‘ye varan indirimlerle de sahip olmak mümkün. İnce şeritli kareli bordo kap özellikle spor tarzını benimsemiş bayanlar için ideal bir seçenek olacaktır. Çift çizgili kap, siyah ve farklı bir renk ile birleşmiş. Kapüşon detayı ürüne spor bir hava katmaktadır. Ekose, düğmeli ve üst kısmı kareli olan kap, her bayanın çok hoşuna gidecek tarzdadır. Kullanışlı, şık ve rahat olan dış giyim ürünleri oldukça tercih edilmektedir.

 

Ürünlerin fiyatları da son derece uygundur. Yeni sezon ürünleri dahil, %50 ‘ye kadar indirimler yapılmaktadır. Kampanya ve indirimler kaliteli ve şık ürünlerin çok daha uygun fiyata satın alınmasını sağlıyor. Özellikle tesettür dış giyim ürünlerinde artık pançolar da moda. Renk seçeneklerinde siyah, gri, mürdüm, haki gibi farklı renkler de yer almaktadır. Kaliteli ve şık ürünleri çok uygun fiyata sahip olma imkânı da var.

 

Bir cevap yazın