Tesettür Tunik Şıklığı

tesettür tunikTunikler bayan giyimde en vazgeçilmez parçalardan. Son derece kullanışlı ve rahat olan bu parçalar yeni model ve tarzlarıyla yine dikkat çekiyor. Tunikler, pantolonların üzerine giyilebileceği gibi etek üzerine de tercih edilebilir. Günlük yaşamda pratik bir kıyafet parçası olmakla birlikte özel gün ve gecelerde de şık bir görünüme ulaşmayı sağlar. Bu sezonun en çarpıcı modellerini sizler için paylaştık.

 

 Tesettür Tuniklerde Nakış İşlemeler

 

Son zamanların en popüler tesettür tunik modelleri arasında nakışlı modeller yer alıyor. Kollarda ve etek kısmında yer alan birbirinden renkli ve şık işlemelerin yanı sıra etek kısmındaki hareketli kesim modele farklı bir tarz katıyor.

 

 Tesettür Tuniklerde Fırfırlarla Süslenmiş Kollar

 

Fırfır detayları bayan giyimde sıklıkla kullanılıyor. Tuniklerin kollarında yer alan üç sıra fırfırlar modele hareketlilik kazandırıyor.

 

 Tesettür Tuniklerde İnci Şıklığı

 

İnci, bayan giyimde en şık duran detaylardan bir tanesidir. Bu sezon, tesettür tunik modellerinin yaka, kol ve göğüs bölgelerinde inci işlemeler yer alıyor. Bu modeller günlük yaşamda kullanılabilirken özel bir davet için de iyi bir seçim olabilir.

 

 Fularlı Tesettür Tunikler

 

Son derece sade ve hoş bir görünümü olan bu modeller düz etek kesimi ve birbirinden farklı renkleri ile bayanların beğenisine sunuluyor. Fular takmayı sevenler için modelde fuların oluşu elbette bir avantaj.

 

 Lazer Kesim Kolyeli Tesettür Tunikler

 

Eteklerde olduğu gibi tuniklerde de lazer kesim gözde modellerden biri. Kollarda da lazer kesim uygulanan model şık bir kolye ile süslenmiş. Farklılık arayanlar için harika modeller.

 

 Tesettür Tuniklerde Tüy Baskısı

 

Tuniklere yeni bir soluk getiren baskılar sıklıkla tercih ediliyor. Renkli tüy baskı tuniklere farklı bir tarz getiriyor. Göğüs bölümündeki bu detay epey ilgi görüyor.

 

 Gümüş Şeritli Tesettür Tunikler

 

Kıyafette ışıltı detaylar sevenler için mükemmel seçimler. Bel ve kol manşetlerinde gümüş renkte pırıltılı şerit dikkat çekiyor. Tuniği ikiye bölen bu şerit aynı zamanda tuniğe elbise görüntüsü de veriyor.

 

 Tesettür Tuniklerde Dantel Detaylar

 

Bayan giyimde dantel detaylar her sezon popülerliğini koruyor. Bu sezonda tesettür tunik modellerinin yaka, göğüs, kol ya da etek kısmında yer alan dantel detaylar oldukça güzel ve şık bir görüntü sağlıyor. Özel günlerin de kurtarıcısı olan bu modeller sıklıkla tercih edilenlerden.

Bir cevap yazın