Tesettür Tunik Sezon Modelleri

 tesettür tunikYaz döneminin en önemli detaylarından birisi renklerdir. Yaz döneminde oluşturulacak kombinler kullanılan tonlarla kendisini gösterir. Özellikle tesettür tunik kategorisinde bulunan modeller için de bu geçerlidir. Fularlı gül kurusu rengindeki model dikkat çekmekte. Beyaz pantolon, beyaz topuklu ayakkabı bir uyum yakalamış. Açık pembe tonlarında tesettür ile dengeli bir uyum oluşmuş. Açık pembe, gül kurusu ve beyaz renk birbirlerini tamamlayan tonlar. Ayrıca iş dünyasında tercih edilebilecek bir model. Günlük hayatta ya da özel günlerde kullanımı yapılabilecek bir tasarım.

 

 Hardal Fularlı Tunik

 

Hardal rengi dikkat çeken bir renk. Özellikle kombin yapılacak modellerde önemli bir ton. Moda da tesettür tunik alanında kullanılmakta. Hardal renginin fark yaratan noktaları vardır. Çok abartılı bir tonu olmadığı için kullanan kişiyi iletişime açık, dışa açık bir karakter imajı çizer. Ciddiyet ve saygı kavramlarını giyen kişiye oturtur. Beyaz pantolon ve beyaz topuklu ayakkabı ile etkileyici bir uyum yakalamıştır. Turuncu kırmızı çiçek desenlerinin olduğu tesettür ile tercih edilebilir. İş dünyasındaki toplantılarda, günlük hayatta, özel günlerde kullanılabilir.

 

 Mavi İnci Detay Tunik

 

Mavi tonların kararlı bir şekilde kullanıldığı bir model. Ne çok koyu ne de çok açık. Beyaz pantolon ve beyaz topuklu ayakkabıyla bir uyum yakalamakta. Mavi ve beyaz renklerin birlikte kullanımı oldukça artı bir etken. Birbirlerini tamamlayan tonlar oldukları için karşıdaki kişilerin gözüne rahatsız edici gelmez. Kullanılan inci detaylar tunikte göze çarpan detaylardan bir tanesi.

 

Mavi tonun üzerine inci süslemesi yerleştirmek tuniği daha şık göstermektedir. İncilerin fark edilmesi ve kullanılan tonlarla uyumlu olması büyük bir artı. Hem iş dünyasında hem de günlük hayatta kullanılabilecek bir model. Şık ve mütevazi tarzın birliği gözükmektedir. Bu yaz tercih edilebilecekler arasındadır.

 

Payet Detaylı Pudra Tonlu Tunik

 

Pudra renginin sadeliği ve açıklığı dikkatleri çekmekte. Kullanılan beyaz pantolon ve beyaz ayakkabıyla uyum yakalamış. Mavi tesettür ile tercih edilebilir. Payet detaylar özellikle kol bölgesinde ışıl ışıl parlıyorlar. Şık ve mütevaziliği birleştiren bir model olmuş. Yaz için tercih edilebilecekler arasında.

Bir cevap yazın