Tesettür Tunik Nasıl Alınıyor?

Tesettür giyimde tunik tercihlerinde her kişinin istediği ya da giydiği boylar değişim göstermektedir. Sitenin kıyafetlerinde beden aralığı 36 – 46 arasında olup birçok boy ve şekil seçenekleri bulunmaktadır. Bu konuda site tesettür tunik giyimi konusunda müşteriler için seçeneği bol ve uygun bir platform oluşturmuştur.

Sitenin tesettür tunik fiyatları genele göre uygun olup insanlara daha uygun fiyata güzel hizmetlerden yararlanmalarına olanak sağlamaktadır. Site ortalama fiyat aralığı 45 lira olup kiremit rengi triko tunik fiyatı 35 liradır. Tuniklerin renk seçenekleri mevcut bulunmaktadır. Şatafat seven kapalı kadınlar için pullu tunik model ve renkleri ise 79.99 lira fiyata sahiptir.

Tesettür Tunik Siparişlerinde Kargo Nasıl Olmaktadır?

Site verilen sipariş sırasına göre en hızlı şekilde siparişlerin kargolarıyla özenle ilgilenmektedirler. Sürat kargo iş birliği ile yapılan gönderimlerde 4,99 lira bir ücreti bulunmaktadır. 3 – 5 gün gönderim süresi bulunmaktadır. Site üzerinden 149 lira ve üzeri yapılan alışverişlerde gönderilen kargonun ücreti şirket tarafından ödenmektedir. Kağıda ödeme seçeneği de bulunmaktadır.

PTT kargo ile anlaşmamızda ise teslimat süresi 7 iş günüdür. Kargo ücreti 5.99 liradır. Site üzerinden yapılan 99 lira ve üzeri alışverişlerde kargo parası ödenmemektedir. Kapıda ödeme talimatı verilmesi dahilinde ücret tabidir.

Tunik Çeşitleri Nelerdir, Neler Tercih Edilmeli?

Boğazlı, kapüşonlu, bisiklet yaka, desenli, uzun, kısa vb. çeşitler mevcuttur. Daha günlük olmayacak bir kullanıma sahip son zamanların moda kıyafeti olarak bilinen ponponlu tül tunik bayanlar için özel günlerde çok tercih edilen ürünler arasındadır. Kullanımı rahat ve pantolon seçimiyle çok şık duran bir kıyafet seçimidir. Fiyatı 94.99 lira olan tunikten yalnızca sayılı kalmış bulunmaktadır.

Fashion baskılı kapüşonlu tunik ise bayanların günlük giyim için çok sık tercih ettiği kıyafetler arasındadır. Fiyat 49.99 lira olup beden seçeneği hala mevcuttur. Bayan düz siyah triko ise standart bedene sahiptir. 39.99 liradan 19.99 liraya düşmüş olup her bayanın dolabında kurtarıcı olarak bulunması gereken parçalardan bir tanesidir. Kemerli uzun tunik ise bahar zamanlarında elbise görünümünde şık ve rahat bir seçim olup renk seçenekleri mevcuttur.

Bir cevap yazın