Tesettür Takımlar Nasıl Olmalıdır?

Tesettür takım son zamanların en çok tercih edilen giysilerden olmaya başlamıştır. Çokça tercih edilmelerinin pek çok sebebi olsa da en belirgin sebebi kombin yapma derdinden ve sürekli uyum arama derdinden kurtarmasıdır.

Tesettür takım farklı kumaş ve farklı ikili veya üçlü kombinlerden oluşmaktadır. Tesettür takım kombinleri etekli takımlar, pantolonlu takımlar, eşofman takımlar ve en sık tercih edilen aerobik takımlar olarak ayırmak mümkün.

Tesettür Takım Modelleri

Etekli Tesettür Takımlar

Etekler kadınların kombinlerinde çok özel bir yere sahiptirler bu yüzden etek kombinlerine özellikle çok dikkat etmektedirler. Etekli takımlar genellikle etek ve üsten oluşan ikililerdir. Etek ile birlikte bir gömlek, kazak veya bluz bulunan takımlar çok şık ve özel günler için uygun olan modelleri de mevcuttur.

Etekli tesettür takımlarda etek bileğe veya bileğin bir tık üstüne kadar uzun olur. Eteklerin üstüne kombinlenen ikinci parça mevsim veya giyilecek ortama göre değişiklik göstermektedir.

Pantolonlu Takımlar

Pantolonlu tesettür takımlar her ortam için uygun olabilecek bir tercihtir. Pantolonlu takımlar gömlek, kazak ve bluz ile pantolon kombinleridir. Özel günlerde şık ve güzel olan bluzlu olan modelleri tercih edilmektedir. Bluzları veya gömleklerden oluşan takımlarda bluz ve gömlekler uzun olmaktadır. Eğer uzun değilse üstüne uzun yelek veya ceketlerle kombinlemek mümkündür.

Eşofman Tesettür Takımlar

Eşofman tesettür takımlar rahatlığı seven genç tesettürlü kadınlar tarafından sıklıkla tercih edilmektedir. Eşofman tesettürlü takımlar daha ileri yaştaki tesettürlü kadınlar için tasarlanan modeller de mevcuttur. Bu modeller daha az detaylı ve sade olmaktadır. Eşofman tesettür takımlar her renkte ve zevkte bulmak mümkün. Daha az detaylı sade modellerle daha şık ve gösterişli olan takımlar olarak iki ana farkla üretilmektedir.

Aerobik Tesettür Takımlar

Aerobik tesettür takımlar hafif, yumuşak ve rahat olan aerobik kumaşından üretilmektedir. Bu takımlar rengarenk seçenekleri ve farklı olan modelleri ile oldukça çok tercih edilmektedir. Eşofman takımlardan daha hafif kumaş olmasından dolayı eşofman tercih edenler tarafından sevilmekte, eşofman giymek istemeyen ama rahat olmak isteyenler tarafından da tercih edilmektedir. Takımlar çokça tercih edilmektedir bu takım modellerini ve daha fazlası tesettür ürünlerini modaselvim.com sitesinden uygun fiyata bulmak mümkündür.

Tesettür takım ve kombin ürünleri hakkında daha fazla bilgi edinmek, ürünlerimizi daha yakından incelemek için https://www.modaselvim.com/kombin-elbise sayfasını ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın