Tesettür Sonbahar Dış Giyim Parçaları Nelerdir?

tesettürTesettür giyimde havaların serinlemesi ile birlikte dış giyim ürünleri ortalığa çıkmaya başlamaktadır. Her sezon olduğu gibi bu sezonda dikkat çekici ve rahat parçalar raflarda yerini almaktadır. Tesettür dış giyim parçaları başlıca kaban, kap, mont, ferace, pardesü, yelek ve pelerindir. Kendi tarzınıza ve bütçenize uygun pek çok modelde bu tesettür dış giyim ürünlerine sahip olabilirsiniz.

 

Bu sezon raflarda ve vitrinlerde kendilerini gösteren dış giyim parçaları adeta renk cümbüşü yaratmaktadır. Rengarenk montlar, çeşit çeşit kumaşta ferace ve pardesüler bulunmaktadır. Her yaşa ve tarza uyum sağlayacak bu parçaları farklı kıyafetler ile kombinleyerek kendi havanızı oluşturabilirsiniz. Bu sonbaharın en çok tercih edilen parçaları ise turuncu ve kahve tonlarındaki kaşe kabanlardır. Aynı zamanda geçen sezon olduğu gibi bu sezonda şişme montlar trendler arasındadır.

 

 Kap Seçimi Nasıl Yapılır?

 

Tesettür dış giyim ürünleri denilince akla rahat bir tarz oluşturmasıyla kap modelleri gelmektedir. Her sezon farklı renkler ve modellerle trend olan bu kap modelleri her yaşa alternatif seçenekler sunmaktadır. Hem iddialı hem de modern bir görünüm elde etmek isteyen kişiler rahatlıkla kap seçeneklerine göz atabilirler. Kap seçimi yaparken rahatlığına ve son modaya uygun modeller ile tercihinizi yapabilirsiniz. Kap alırken özellikle boyuna dikkat ederek seçim yapabilirsiniz.

 

 Tesettür Dış Giyim Ürünlerinde Kap Modelleri Nelerdir?

 

Sezonun son moda kap modelleri arasında yaka detayında çiçekler bulunan kaplar en çok tercih edilen parçalardır. Bu kap modelini günlük hayatta rahatlıkla kombinleyebilirsiniz. Spor şıklığa önem veren kişiler için beli kemerli kaplar bu sezonda moda. Balon kol kap modelleri yeni sezonun en göz alıcı parçaları haline gelmektedir.

 

 Tesettür Giyiminde Spor ve Şık Görüntü Nasıl Elde Edilir?

 

Günlük hayatta rahatlık ve hareket önemlidir. Bu iki özelliğin kıyafetlerde bulunması kişilerin daha iyi hissetmesini sağlamaktadır. Günümüzde spor şıklığı moda haline gelmektedir. Bu görünümü doğru parçaları eşleştirerek bulabilirsiniz. İspanyol paça rahat kumaş bir pantolonun üzerine uzun işlemeli ya da boncuk detaylı tunik tercih edebilirsiniz. Gideceğiniz yere uyacak spor ayakkabı ya da topuklu bot seçimi kombininizi tamamlayacaktır.

 

Bir cevap yazın