Tesettür Kombinleme Önerileri

Güzel giyinmek, şık gözükmek, dikkatleri üzerine çekmek, aynaya bakıldığında kendini beğenmek, insanların zihninde iyi giyimli olarak hatırlanmak neredeyse her kadının hayali olmaktadır. Renkleri birbiri ile bütünlemek kimi zaman zorlu olabilmektedir. Özel günlerde ya da günlük rutinde doğru kombinlemeler yapmak da önemli ölçütler arasına girmektedir. Eğer beğeni zevkiniz kuvvetli ise, bütün bu konulardan başarıyla çıkacağınız kesindir. Fakat tam tersi kombinleme yeteneğiniz daha az ise, zevkine güvendiğiniz kişilerin önerilerine dikkat etmeli, kıyafet alışverişlerinde yine zevkine güvendiğiniz kişileri yanınızda bulundurmanız sizin için iyi bir yöntem olacaktır. Her kadın güzel olduğu gibi yine her kadın güzel giyinmeyi hak etmektedir.

 

Güzel giyinmek pahalı kıyafetler almak demek değildir. Vücut ölçülerinizi ve tem renginize uyacak renkleri seçtiğinizde uygun fiyatlı ürünler ile şıklığı yakalamak oldukça mümkündür. Tesettürlü kadınları baz alan tesettür kombin seçenekleri hem zevkli hem de zor olabilmektedir. Rengarenk çeşitliliği zevkli yönü oluştururken, tunik, pantolon, şal – eşarp, ayakkabı, çanta bütünlemesi ise zorlu yönü göstermektedir.

 

 Tesettür Tunik Kombinleri

 

Çapraz bağcıklı, indigo rengi, peplum bir tunik elde ettiyseniz, bu tuniğin kombinini beyaz pantolon ve beyaz babet ya da beyaz renk topuklu ayakkabılar ile tamamlayabilirsiniz. İndigo ve beyaz renklerini barındıran bir eşarp ile de şık bir kombin oluşturmuş olursunuz. Tesettür kombin oluştururken renk cümbüşü yapmamak ideal olacaktır. Zıt renkleri uyarlarken dahi birbirine uygun zıtlıktaki renkleri bütünlemek hoş gözükmeniz açısından iyi bir yol olacaktır. Lacivert renginde, ön kısmı yarım düğmeli bir tuniği, paça kısmı bol gelen beyaz bir pantolon ve içerisinde lacivert bulunduran şık bir eşarp ile bütünleyerek, özel günlere ve davetlere bu kombinle katılabilirsiniz.

 

 Şık Tesettür Gömlekler

 

Her mevsimde kullanılmaktan vazgeçilmeyen ve tesettür kombin yapımında büyük ilgi gören gömlekler gözde bir parça oluyor. İster pantolon üzeri, ister etek üzeri her kıyafette yer edinen gömleklerle şıklığı yakalamak oldukça kolay. Bebe mavisi pilise detaylı gömleği, lacivert balık model etekle düşünmesi bile iç açısı oluyor. Lacivert topuklu ayakkabı ve içerisinde canlı renkleri bulunduran bir eşarpla gömleği tamamlayabilirsiniz.

 

Bir cevap yazın