Tesettür Kombin Nasıl Yapılır?

TesettürTesettür giyim modasına yeni yorumlar getiren genç tasarımcılar, tesettür giyimde de yapılan kombinlere istekler neticesinde yeni eklemeler yapmışlardır. Oldukça şık olan yeni marka ürünler ile tesettür kıyafetler, değişik kombin alternatifleri son yıllara damga vuran yenilikler ile mağazalar da boy göstermektedir. Tesettür kombinlerde son moda milimalist detaylar ön plana çıkmaktadır.

 

 Tesettür Kombinde Takı Seçimi

 

Tesettürlü kadınlar özel gün ve özel gecelerde, çalışma ortamlarında ve günlük yaşamlarında tesettür giyim ürünü seçerken oldukça fazla zorlanmaktadırlar. Hem şıklığı hem de uyumu bir arada yakalamak isteyen kadınlar oldukça zorlanmaktadır. Tesettür giyimde pek çok değişik parça ve aksesuar edilmesi çoğu zaman kombinlerde uyumsuzluk oluşturmaktadır.

 

Tesettürlü kadınlar kombin oluştururken kalabalık ve fazla desenli bir görüntüden uzak durmalıdır. Sade bir tesettür kombine ekleyeceğiniz şık detaylar ile göz alıcı bir görünüme sahip olabilirsiniz. Kemer, çanta, takı ve kıyafetinizi bütünleştiren aksesuar tercihlerinizde çok fazla renklilikten kaçınmalısınız. Tesettürlü kadınlar soft bir görünüm oluşturmak istiyor ise kıyafette göz alıcılığı sağlarken aksesuar tercihlerinde tamamen sade tercihlerde bulunmalıdır.

 

 Tesettür Giyimde Hangi Kıyafetler Birlikte Tercih Edilmelidir?

 

Yoğun çalışma hayatına sahip olan tesettürlü kadınlar hareketliliği de göz önüne alarak ilk tercihleri pantolon ve tesettür tunik ikilisi olmalıdır. Pantolon ve tunik kombinine ince kumaş tesettür kap modeli tercih edilerek kombinde uyum elde edilir. Yumurta topuk ayakkabı modeli ve kalın tabanlı babetler bu kombin için hem şık hem de rahat bir seçim olacaktır. Gündelik hayatta hem şıklığı hem de asaleti bir arada isteyen tesettürlü kadınların tercihleri de ikili tesettür takımlardan geçmektedir. Spor ve şık bir görünüm kazandıran pantolon üstü tunikler renk bütünlüğü ile tek parça görüntüsü oluşturmaktadır. Eşarp ve pardesü modellerinde modern çizgiler ve sadelik son moda. Yoğun desene sahip kıyafetlerden uzak duran yeni tesettür ikonları, genç ve modern görünümü hedeflemektedir.

 

 Tesettür Abiyeler De Yeni Soluk

 

Tesettür abiye ürünlerinde şık detaylar oldukça göze çarpıyor. Göğüs kısmında yoğun işleme ve taş detayları kıyafetlere ayrı bir hava katıyor. Kuyruklu ve uzun tesettür abiyeler albenisi ile vitrinleri süslüyor.

Bir cevap yazın