Tesettür Kap Modellerinde Şık Detaylar

Tesettür kap alışverişi yapacak olan hanımlar için bazı öneriler sunulmaktadır. İlk olarak tesettür kap seçiminde dikkat çekici detayların bulunması önerilir. Bu detaylar sezonun modasını yansıtan ve diğer insanlar tarafından beğenilen özelliklere sahip olmalıdır. Yeni sezon tesettür kap modellerindeki şık detaylar arasında yaka kısmında bulunan küçük çiçekler ve dallar bulunmaktadır. Bu model genellikle ilkbahar aylarını yansıtsa da sonbahar aylarında da renklerin doğru bir şekilde kullanılması ile uygun görünüm sağlanmaktadır.

 Tesettür kap modellerindeki şık detaylardan bir diğeri ise kollarının bazı kısımlarında şerit olarak kullanılan pullardır. Genellikle siyah ve kahve tonları için kullanılan bu detayların asıl amacı şık davetlere uygun bir kap seçimi yapılabilir özelliğinin olmasıdır. Şık kap denilince akla yaka kısmında bulunan ince parıltılı ipten işlenen nakış desenleri gelmektedir. Bu işlemeler siyah ve bordo tonlarındaki kaplarda sıklıkla görülmektedir. Tesettür kap alırken kapın üzerinde şık detaylar olmasını isteyen hanımlar bu modellere göz atabilir.

 Tesettür Kap ve Pantolon Kombini

 Tesettür kap kombini oluştururken temel parçalar seçilmelidir. Seçilen bu temel parçalarda ise doğru görüntü oluşması için parçaların kendi aralarında uyumlu olması sağlanır. Pantolon ile tesettür kap kombini yapmak isteyen kişiler, pantolon seçimlerini kumaş pantolon ya da dar paça siyah pantolondan yana kullanabilir. Bu pantolon modelleri kap ile birleştiğinde proporsiyonu daha düzgün göstermektedir.

 Tesettür kap ile pantolon kombini yapmak isteyen bir kişi kumaş boru paça kumaş pantolonun üzerine uzun tunik seçimi yapabilir. Tuniğin düz ve sade olması kombinin de sade olmasına neden olacaktır. Yalnız kombini daha görselleştirmek isteyen kişiler bu kombinde kap modeline ağırlık verebilir. Şık bir kap seçimi yaparak pantolon tunik kombini oluşturabilirsiniz.

 Tesettür Kap Modellerinde Boy Önemi

 Tesettür dış giyim ürünü almak isteyen kişiler kap modellerine göz atmaktadır. Bu modellerde dikkat edilen özelliklerden biri kapın uzunluğu ve boyudur. Kap modelleri genellikle diz boyunda olmaktadır. Bu rahat hareket sağlamak için doğru bir boy seçimidir. Diz boyunda olan kaplar ve bu boydan bir parmak fazla uzunluğu olan kaplar arasında seçim yaparken kişi kendi boyunu göz önünde bulundurmalıdır.

Bir cevap yazın