Tesettür İkili Takımlarda En Yeni Modeller

 

Tesettür ikili takım modelleri günlük hayatta ya da özel günlerde ve gecelerde giyilebilen takımlardır. Bu takımlar kişinin istek ve zevkine göre birbirinden farklı parçalardan oluşabilir, iki parçadan oluştukları için de adlarına tesettür ikili takım adı verilmiştir. Takımlar istenirse elbise ve üzerine aynı bilek boyuna ve kesime sahip, kumaş tonu ve desenleri birbiri ile uyumlu ve dışarıdan bakıldığında göz yormayacak bir ferace ile, ister ince diz üstünde biten bir tesettür kap ve altına alınacak geniş paça ya da balon paça pantolonlar ile istenirse de daha klasik tarzı benimseyen tesettürlü kadınlar için elbise ve pardösü ile ikili şekilde kombin edilebilir. Kombinde yer alacak tesettür ikili takım parçaları tamamı ile sizin zevkinize ve beğeninize göre seçilmeli ve tercih edilmelidir.

 

Tesettür Ürünlerinin Satışı

 

Tesettür giyim sektörünün bir sorunu ise ürünlerin satışının yaygın yapılmaması ve tesettür giyime özel büyük mağazalar kurulamamasıdır. Eşarp ve başörtüsü yaygın olarak satılırken diğer tesettür giyim ürünleri ancak büyük şehirlerdeki tesettür mağazalarında ya da alışveriş merkezleri içerisinde bulunmaktadır. Ürünlerin satışının yapılacağı yeni yerler keşfedilmesi ve bu esnada da internetten alışveriş döneminin başlaması tesettür giyim sektörü için de bir umut ışığı olmuştur. Tesettür giyimi tercih eden kadınların internet üzerinden satış yapan butikleri ve web sayfalarını keşfetmesi çok zor olmamış, sitelerin güvenilir olduğuna ikna olduktan sonra da alışveriş yapmak artık tercihten ziyade onlar için bir alışkanlık haline gelmiştir. Bu alışveriş yapılan web sitlerinden birisi de modaselvim.com sitesidir. Site üzerinde birçok ayrı ürün grubundan onlarca çeşit ürün bulunmakta ve ürünler detaylı çekilen fotoğrafları ve gerçek ölçülerde mankenlerin kullanılması ile tüketiciye en doğru şekilde tanıtılmaktadır. Şeffaf bir politika ile çalışan bu siteler satışta bulunan tüm ürünleri için kumaş bilgileri, beden bilgileri ve kullanım koşulları gibi bilgileri satış öncesi tüketici ile paylaşır.

 

İnternet Alışverişinde Avantajlar

 

İnternetten alışveriş yapmanın en güzel avantajı elbette ki yorulmadan ve saatlerce mağazalarda ve butiklerde dolaşmadan istenilen ürünü bulmaktır. Ayrıca sitelerde yer alan uygun fiyatlar da oldukça caziptir.

 

Bir cevap yazın