Tesettür Günlük Elbise Nasıl Kombinlenir

Tesettür giyimin olmazsa olmaz ürünü olan tesettür elbise, her zevke ve kullanıcıya hitap eden rengi bununla birlikte her zevke ve her kullanıcıya hitap eden tasarımları ile birbirinden çeşit kombinler hazırlama alternatifi taşıyor. Bu alternatiflere baktığımızda tesettür günlük elbise modellerinin birçok kombinde bulunduğunu görüyoruz. Günlük yaşam için yapılan rahat ve spor kombinlerde gördüğümüz tesettür elbiseler aynı zaman da sosyal ve iş yaşamı için yapılan kombinlerde de karşımıza çıkmaktadır.

https://www.modaselvim.com/tesettur-elbiseler

Tesettür Giyimde Elbise Seçimi

Tesettür giyim kombinlerinde kadınlar öncelikle ana kıyafete karar vermelidirler. Bu seçim işleminde havanın sıcaklığı veya soğukluğu, kişisel beğeni ve tercihler, kıyafetinin giyileceği ortam ve hangi amaçla giyileceği gibi ana konular oldukça önem kazanıyor.

Kombinin temel unsuru olarak tesettür günlük elbise seçildiğinde bu modelin hangi tasarımda ve hangi renkte olduğu önemlidir. Örnek olarak kadınların belden büzgülü kolları ipli veya püsküllü modelli elbise modelleri arasından tercih ettiğini düşünürsek sportif bir seçenek oluştuğunu anlayabiliriz. Bu günlük elbise tarzını tamamlayan etkenlere baktığımızda açık mavi ya da ekru kumaş pantolon yanında siyah spor ayakkabı bu sportif tarzı oluştururken eşarp veya şal seçeneği olarak da uzun beyaz şal ya da ipek beyaz şal tercih ederek bu kombinin büyük oranda oluşturabilirsiniz.

Tesettür Elbise Modelleri ve Aksesuar Seçimi

Tesettür giyimde çeşitli kombinler yapmak isteyen kadınlar için alternatif olarak gülük elbise modelleri öne çıkıyor. Günlük hayatta tercih edilen ve ya iş hayatında da sıkça kullanılan bu elbise modelleri boydan tasarımlı ve tek parça olması sebebi ile tesettür giyimin vazgeçilmez parçasını oluştururken soğuk iklim şartlarında ise kullanışlı bir tarza dönüşüyor.

Günlük elbise modelleri kombinleme yapılırken ayakkabı, şal, aksesuar ve eşarp tercihleri yaparken oldukça dikkatli olmak gerekir. Her elbise için ayrı şekilde aksesuar seçimi yapılırken modellerin tasarımı ve rengi bu tercihleri belirleyen önemli özelliklerdir. Örneğin piliseli haki elbise modeli tercih edilmişse bu durumda kırmızı veya bordo eşarp ve krem rengi veya beyaz ayakkabı tercih edilmelidir. Bu tercihe koyu renkli yada siyah kol saati ve koyu renkli, özellikle kahverengi çanta tercih ederek farklı bir kombin ortaya çıkartılmış olur.

 

 

Bir cevap yazın