Tesettür Giyimin Temel Taşı; Baş Örtüsü Modelleri

Ä°ncili Tesettür Elbise PRM3201 TabaTesettür giyim deyince akla ilk gelen baş örtüsüdür. Geçmişten günümüze değişiklik gösterse de baş örtmek tesettür giyimin ana ilkelerindendir. Bayanların zevkine ve isteğine göre tesettür giyim denilince baş örtüsü, şal veya eşarp olarak çeşitlilik göstermektedir. Eşarp ve şal modellerinde birbirinden renkli, desenli ve çok çeşitli modelleri bulabilmeniz mümkündür. Günlük yaşamda kıyafetlerin üzerine takılabilecek modellerin yanı sıra özel davetler için abiye şal modelleri de seçenekler arasında yer almaktadır.

 

 Her Zevke Hitap Eden Şal Modelleri

 

Tesettür giyinen bayanların baş örtüsü olarak kullandıkları şal modelleri, kumaş olarak farklı alternatiflerle üretilmektedir. Genellikle şifon olarak karşınıza çıkabilen şallar, keten kumaş, tafta kumaş, polar kumaş, dantelli, güpürlü ve krep şifon kumaşlardan da üretilmektedir. Tesettür giyinmeyi tercih eden bayanlar, giyecekleri ortama göre bal örtüsü konusunda kombinlerine en uygun olanı seçebilirler.

 

 Tesettür Giyimde Yer Alan Hazır Bone Şal Modelleri

 

Hazır bone şeklinde tasarlanan şal modelleri, bayanların daha rahat bir şekilde hazırlanmalarını kolaylaştıran ürünler arasında yer almaktadır. Bone şeklinde yer alan şallar, renk, desen ve model açısından da oldukça geniş bir ürün yelpazesine sahiptir. Tesettür giyinen bayanlar, şal seçimi yaparken zorlanabileceklerini söyleyebiliriz.

 

 Eşarp Tercih Edenler İçin Şık Modeller

 

Baş örtüsü olarak tercihini eşarptan yana kullanan bayanlar için de çok farklı model seçenekleri tesettür giyim markalarının kreasyonlarında göze çarpmaktadır. Farklı ve renkli eşarp modelleri, kıyafetlerinizle çok şık bir şekilde uyum sağlayarak kombin oluşturacak modellere sahiptir. 2018 modasına şöyle bir göz atarsak, geometrik desenler, çiçek desenler, çizgili desenler, gölgeli ve baskılı desenler damga vuran modeller arasında yerini almaktadır.

 

 2018 Sezonunda Abiye Şal Modelleri

 

2018 tesettür modasında yer alan abiye şal modelleri hem renk açısından hem de tasarım açısında bayanların gözlerini kamaştıracak diyebiliriz. Taşlı olarak tasarlanan şal modellerinde kumaş seçeneği olarak krep şifon kullanılmaktadır. Hazır bone şeklinde tasarlanan abiye şal modelleri, tesettür giyim tercih eden bayanlara kullanım açısından da büyük kolaylık sağlamaktadır. Düğün, nişan, özel organizasyon ve davetlerde abiye kıyafetinizin üzerine takabileceğiniz birbirinden şık abiye şal modellerinde, dantel ve güpür detayları görebilirsiniz.

 

Bir cevap yazın