Tesettür Giyimde Yelek Kombinleri

 

  Tesettür giyim yalnızca tuniklerden, feracelerden ve elbiselerden oluşmamaktadır. Birçok kişinin haberdar olmadığı fakat kombin yapıldığında oldukça hoş duran giyim ürünlerinden biride yeleklerdir. Yelekler tesettür giyim için önemli ürünlerdendir. Uzun ve kısa kollu olan modelleri bulunmaktadır. Kısa olan yelek modelleri içerisine uzun kollu penye bluzlar giyilerek kombin yapılmaktadır. Uzun kollu olan modeller ise istenildiği gibi giyilebilmektedir. Yelekler düğmeli ve kemerli olmak üzere 2 farklı modele sahiptir. Her iki modelde kişiyi incelterek zayıf görünmeye yardımcı olacaktır. Özellikle kemerli modellerin bel inceltme özelliği bulunmaktadır. Bu yönü ile her iki yelek modeli de hem formda hem de tarz görünmeye yardımcı olacaktır.

 

Kot yelekler

 

Kot yelekler beyaz pantolonlar ve bluzlar ile oldukça uyumlu olan popüler bir yelek modelidir. Kot denince akla mavi gelmektedir. Fakat farklı renklerde kotlarda bulunmaktadır. Bu tarz yelekler kombin yapılmasını kolaylaştırmaktadır. Yeleğin içerisine giyilecek düz bir bluz ve pantolon günü kurtarmaya yetecektir. Bu sebeple kombin yapma konusunda sıkıntı yaşayan ve uğraşmak istemeyen kadınlar için ideal giyim ürünlerinden bir olacaktır. Kot yelekler her renk eşarpla uyumlu duracaktır. Bu yönü ile evde bulunan her başörtü rengi ve modeli ile kombin yapılabilmektedir.

 

Kemer detaylı yelekler

 

Kemer, trençkot ya da pardesü gibi dış giyimlerde de sıklıkla kullanılan ve bel bölgesini incelten özel bir detaydır. Yeleklerde de sürekli görülen kemer detayı bel çevresinden şikayetçi olan kadınlar için ideal tercihlerden biri olmaktadır. Yelekler fazla kiloların gizlenmesi için ideal bir giyim ürünüdür. Bu sebeple fazla kilolarından şikayetçi olan kadınlar için ideal olan tesettür giyim ürünlerinden olmaktadır.

 

Tesettür yelek fiyatları ne kadardır?

 

           Tesettür kombinlerinde sıklıkla tercih edilen yeleklerin fiyatları yeleğin modeline ve kumaşına bağlı olarak farklılık göstermektedir. Kot kumaş pahalı kumaşlardan biridir. Bu sebeple kot yelekler diğer yeleklere oranla biraz daha pahalı olabilmektedir. Kot yelekler 90 TL’den başlayan fiyatlara, kumaş yelekler ise 50 TL’den başlayan fiyatlara satılmaktadır. Bu yeleklerden hangisinin tercih edileceği kişiye bağlı olarak değişiklik göstermektedir. Fakat en popüler ve çok satan yelek modeli kot yelekler olmaktadır.

 

Bir cevap yazın