Tesettür Giyimde Şıklık Nasıl Yakalanır?

 

C.M.N - Piliseli Dantel Elbise MSW9045 Mürdüm (1)Son zamanlarda gittikçe çok tercih edilen bir giyim tarzı haline gelen tesettür giyimde şıklığı yakalamanın en önemli şartlarından biri tesettür kombinler yapılırken bunun tesettür giyimle tam bir uyum içinde olmasına dikkat edilmesidir. Tesettür giyimlerde en çok yapılan hatalardan biri tesettür kıyafetlerde yapılan son derece uyumsuz nitelikteki kombinlerdir. Tesettür giyimle tarzını yansıtmak isteyen hanımlar bu şekilde yeni bir şıklık yakalamak istiyorlarsa dikkat etmeleri gereken bazı püf noktaları göz önünde bulundurmalıdırlar.

 

Tesettür Şıklığının Püf Noktaları

 

Tesettürde şıklığı yakalamanın öncelikleri arasında çok kaliteli bir alışveriş yapmak ve bu alışveriş sonrasında tesettür şıklığına uygun nitelikte doğru kombinlemeler gerçekleştirilmelidir. Eğer tesettürde aradığınız şıklığı yakalamak istiyor iseniz, giyim alışverişleriniz sırasında odaklanmanız gereken önemli giyim parçaları arasında ipek eşarplar, tesettür elbiseler, şallar, tunikler, bilek boy pantolonlar, kumaş pantolonlar ve daha ağır nitelikte renklere bürünmüş diğer giyim parçalarıdır.

 

Tesettürde Sportif Şıklığı Yakalamanın Püf Noktaları

 

Sportif giyinmekten hoşlanıyor ve sportif tarzda bir tesettür şıklığı yakalamak istiyor iseniz tercih edebileceğiniz giyim parçaları arasında uzun sweatshirtler, şallar, keten ve pamuklu eşarplar, kot pantolonlar, keten veya daha sert özelliğe sahip olan ve spor stilini yansıtan bilek boy kumaş pantolonlar tercihleriniz arasında olmalıdır. Bu giyim parçaları kumaş türlerine, renklerine ve kullanım alanlarına ve yaşam biçiminize uyumlu bir biçimde kombilendiğinde oldukça sportif ve şık bir tesettür stiline sahip olmanız gayet mümkündür.

 

Aksesuar Seçimleri

 

Tüm bu detayların yanı sıra yapılan giyim kombinleri ile kullanılacak olan aksesuar seçimleri de göz ardı edilemeyecek kadar önemlidir. Şık bir tesettür tarzı yakalayabilmek için, tunikler, şallar ve eşarplar ile son derece tamamlayıcı özelliğe sahip olan büyük taşlarla bezenmiş nitelikteki şık kolyeler, göğüs altında sonlanan takılar, oldukça şık taşlarla süslenmiş yüzükler, zarif eşarp iğneleri ve kemerler istenen tesettür şıklığını yakalamakta önemli rol alırlar.

 

Sportif tarz için tercih edilebilecek aksesuar seçimleri ise daha sade bir şıklığı barındıran fularlar, biraz daha az taşlı küçük kolyeler, sade bir şıklığa sahip olan altın ya da gümüş takılar kullanmak iyi bir tercih olacaktır.

 

Bir cevap yazın