Tesettür Giyimde Kombin Tüyolar

 

C.M.N - Eteği Piliseli 2'li Kombin KNZ2012 Fuşya (1)Kadınların en büyük dertlerinden biri bugün ne giysem sorusudur. Hemen hemen her kadın, çoğu zaman bu problem ile karşı karşıya. Peki, hiç güne nasıl bir kombin ile başlamalıyım diye düşündünüz mü? Eminiz şu an aklınızda bir kaç farklı öneriler ya da cevaplar oluşmuştur. Güne en doğru nasıl bir kombin ile başlamanız gerektiğini tam anlamı ile öğrenmek için, yazımızda ki detayları okumanız yararınıza olacaktır.

 

En doğru şekilde kıyafet hazırlama ve giyme yöntemi, gece yatmadan önce hazırlanan kıyafetlerdir. Bu sayede sabahın çok dar olan vaktinde kombin hazırlamak çoğu zaman risktir. Hem iş hayatına geç kalmış, hem tam olarak hazırlanamamış bir vaziyette olunacağı için kombin seçimi doğru kararlar ile yapılamaz. Bu anlamda eğer şıklığınıza önem veriyor iseniz, muhakkak kombinlerinizi bir gün önceden bir araya getirin ve bu anlamda sabaha hazırlayın.

 

Tesettürde Kombin Seçeneklerinde Zaman ve Mekân

 

Kıyafetlerinizde düşünmeniz gereken en öncelikli konuların başında, kombin seçiminizi yapma durumunda, zamanın ya da mekânın ruhuna olan uygunluğu geliyor. Eğer iş hayatında bir kadın iseniz kotlar ya da eşofmanlar giyemezseniz veya bir davete katılacak iseniz, günlük olarak bir kombin alternatifi seçmemelisiniz. Buneden ile günün kombinini hazırlar iken, mutlaka programınızı düşünün ve zamanın, mekanın ruhuna göre kıyafetler seçin.

 

Tesettür Kombin Uyarıları

Ruh haline göre giyinen kadınların birçoğu yanlış seçimler yapmaktadır. Bu anlamda tesettür elbiseler ruh haline göre giyilmemelidir. Günün kombinini neye göre ya da nasıl hazırlıyorsunuz? Cevapların çoğu genellikle sabah ki ruh halime göre hazırlıyorum cevabıdır. Bu seçim alternatifi yanlışların en büyüğü. Güne enerjik uyanmadınız ve o gün içinde çok önemli bir görüşmeniz var. Ruh haliniz uygun değil diye vasat bir tesettür elbise kombini yaptığınız zaman kombininiz sizin ruh halinizi ve bunun yanında hayata bakışınızı yansıtır. Bu sebep ile hangi ruhsal durumda olursanız olun, doğru kombin seçeneği için bir gün önceden de hazırlanın ve bu anlamda da zamanın ruhuna göre hareket edin. Bu duruma uyulduğu taktirde en iyi tesettür giyim tarzını oluşturmanız mümkündür.

 

Bir cevap yazın