Desenli Tesettür Elbise Modelleri

 

 

Desenli tesettür elbise modelleri bu yılın favorisi. Yaz aylarında bol bol yaprak figürleri ve otantik desenleri kıyafetlerimizde ağırladık. Yeni bir mevsime geçiş yaptığımız şu günlerde modanın seyrinde de bir dönüşüm görüyoruz.  Bu dönüşümün etkili rolü desen ve figürlerden çok renkler üzerinde kendini gösteriyor. Sonbaharın solgun ya da koyu, mat tonları ile yazın canlı desen ve motifleri birleşerek otantik bir görünüm yakalıyor. Aynı zamanda eskitme bir yüzeyi andıran elbiselerin renk tonları sonbaharın mizacı ile uygun bir profil oluşturuyor.

Desenler İle Sonbaharın Renkleri

Yazın çiçek desenleri bahçelerden çok elbise kumaşlarımızda kendilerini gösterdiler. Yaprakların çeşitleri etek, gömlek, tunik elbise gibi tesettür giyimin en vazgeçilmez modellerinde şekillendi.  Sonbaharın gelmesiyle bu desenlerin vitrinden ineceğini düşünüyorsanız çok yanılıyorsunuz. Yeni sezonun yine trend konusu yapraklar olacak gibi görünüyor. Popüler yaprak desenleri dışında, otantik yaprak desenleri de elbiselerde kendine yer buluyor. Haki ve indigo renklerin üzerinde gördüğümüz otantik çizimler tam sonbaharın havasını da taşıyor diyebiliriz.

Yaprak Desenli Elbise Modeli İçin Tıklayınız

Sanat Ve Giyim

Bu yıl sanatsal dokunuşların özellikler elbise desenlerinde baskın figürler ile bize takdim edildiğine tanık olduk. Tezhip sanatının ince çizim ve işlemeleri elbise modellerinde yer buldu. Yaprak ve çiçeklerin minimal formda desenleri ile kiloş elbise modelleri şık bir bütünlük yakalıyor. Belde deri kemer detayı ise ayrı bir ahenk katıyor elbiselere. Hanımların çoğu Fiziğinin zarafetini daha belirgin kılan kemer detayını seviyor. Uzun boydan elbiseler tesettürlü hanımların günlük giyimlerinde de çokça tercih ettiği bir model.  Desen ve renk alternatiflerinin olması bu elbiseleri daha rağbete açık kılıyor.

Moda Selvim’de Trend Elbiseler

Moda Selvim’in de en beğenilen modelleri arasında da yine yaprak ve çiçek desenli olanlar dikkat çekiyor. Zengin tesettür elbise seçenekleri ile bayanların kişisel tarzına hitap ettiğini görüyoruz. Giyimini desenli ve renkli modeller ile taçlandırmaktan hoşlanan bayanlar bizi tercih etmeli. Şık modellerimizi inceleyip, zevklerine uygun olanları değerlendirmeli. Kapıda ödeme ve hızlı kargo alternatifleri ile online alışverişi kolay kılan Moda Selvim 7/24 ziyarete açık.

Moda Selvim Alışveriş Sitesini Ziyaret Etmek İçin Tıklayınız.

Tesettür Giyimde Kombin Tüyolar

 

C.M.N - Eteği Piliseli 2'li Kombin KNZ2012 Fuşya (1)Kadınların en büyük dertlerinden biri bugün ne giysem sorusudur. Hemen hemen her kadın, çoğu zaman bu problem ile karşı karşıya. Peki, hiç güne nasıl bir kombin ile başlamalıyım diye düşündünüz mü? Eminiz şu an aklınızda bir kaç farklı öneriler ya da cevaplar oluşmuştur. Güne en doğru nasıl bir kombin ile başlamanız gerektiğini tam anlamı ile öğrenmek için, yazımızda ki detayları okumanız yararınıza olacaktır.

 

En doğru şekilde kıyafet hazırlama ve giyme yöntemi, gece yatmadan önce hazırlanan kıyafetlerdir. Bu sayede sabahın çok dar olan vaktinde kombin hazırlamak çoğu zaman risktir. Hem iş hayatına geç kalmış, hem tam olarak hazırlanamamış bir vaziyette olunacağı için kombin seçimi doğru kararlar ile yapılamaz. Bu anlamda eğer şıklığınıza önem veriyor iseniz, muhakkak kombinlerinizi bir gün önceden bir araya getirin ve bu anlamda sabaha hazırlayın.

 

Tesettürde Kombin Seçeneklerinde Zaman ve Mekân

 

Kıyafetlerinizde düşünmeniz gereken en öncelikli konuların başında, kombin seçiminizi yapma durumunda, zamanın ya da mekânın ruhuna olan uygunluğu geliyor. Eğer iş hayatında bir kadın iseniz kotlar ya da eşofmanlar giyemezseniz veya bir davete katılacak iseniz, günlük olarak bir kombin alternatifi seçmemelisiniz. Buneden ile günün kombinini hazırlar iken, mutlaka programınızı düşünün ve zamanın, mekanın ruhuna göre kıyafetler seçin.

 

Tesettür Kombin Uyarıları

Ruh haline göre giyinen kadınların birçoğu yanlış seçimler yapmaktadır. Bu anlamda tesettür elbiseler ruh haline göre giyilmemelidir. Günün kombinini neye göre ya da nasıl hazırlıyorsunuz? Cevapların çoğu genellikle sabah ki ruh halime göre hazırlıyorum cevabıdır. Bu seçim alternatifi yanlışların en büyüğü. Güne enerjik uyanmadınız ve o gün içinde çok önemli bir görüşmeniz var. Ruh haliniz uygun değil diye vasat bir tesettür elbise kombini yaptığınız zaman kombininiz sizin ruh halinizi ve bunun yanında hayata bakışınızı yansıtır. Bu sebep ile hangi ruhsal durumda olursanız olun, doğru kombin seçeneği için bir gün önceden de hazırlanın ve bu anlamda da zamanın ruhuna göre hareket edin. Bu duruma uyulduğu taktirde en iyi tesettür giyim tarzını oluşturmanız mümkündür.