Tesettür Giyimde En Şık Siz Olun!

tesettür giyimModa kadınların en tutkulu olduğu alanlardan biridir ve her kadın giyimine çok özen göstererek her zaman şık olmak istemektedir. Tesettür giyim de bu sezona damgasını vuracak olan parçalar ise şüphesiz tesettür elbiseler olacaktır. Spor giyinmeyi seven hanımların yün tesettür elbiseler ve düztabanlı ayakkabılarla kombin yapmasını öneririz. Spor bir görünüm yaratmak istiyorsanız çok taşlı takılar kullanmaktan ve çok fazla dar giyinmekten kaçınmanızı tavsiye ederiz.

 

Fazla kilo problemleriniz varsa ve gizlemek istiyorsanız bol dökümlü elbiselerden ve açık renklerden kaçınmanızı öneririz. Ayrıca vücudunuza yapışan elbiseler de kilolarınızı tam göstereceğinden bunları kullanmaktan da kaçınmalısınız. Bunun yerine vücudunuzu saran ancak yapışmayan elbiseler tercih ederek fiziğinizi daha düzgün göstermeniz mümkündür. Kombinlerinizi topuklu ayakkabılarla tamamlayarak daha uzun ve ince bir görünüm de elde edebilirsiniz. Tesettür giyim çok fazla seçenek sunduğundan kombin yapmakta zorlanıyorsanız tesettür elbiseler kurtarıcınız olacaktır.

 

Tesettür elbiselerin gömlek etek gibi takım şeklinde görünen çeşitlerini tercih ediyorsanız kesinlikle kemer kullanmanızı öneririz. Topuklu ayakkabı tercih ettiğinizde elbiselerinizin altından topuk boylarınızın görünmemesine de dikkat etmenizi öneririz. Elbise altlarından görünen topuk boyları rüküş bir görünüm yaratacaktır. Kombinizi ince askılı yandan veya çapraz çantalarla tamamlayabilirsiniz. Tesettür giyim için bu sezon vitrinlerde bolca göreceğimiz diğer bir parça da yarasa kollu feracelerdir. Ancak yarasa kollu feraceleri fazla kilolarınız varsa tercih etmemenizi öneririz.

 

Yarasa kol bilindiği gibi kol kısmını gövdeyle birleştirmekte ve vücut formunu belli etmemektedir. Fazla kiloları olan bayanlar yarasa kol giydikleri zaman olduklarından 2 kat daha fazla kilolu görünebilmektedir. Bu yüzden yarasa kollu feraceleri kullanırken dikkat etmenizi öneririz.

 

Özellikle bu sezonda kahverengiye çalan sarıları çok göreceğimiz için bu renklerde kombinler oluşturarak trend bir görünüm yakalayabilirsiniz. Elbiselerinizi kombinlerken üzerinize aldığınız palto, ferace, tunik gibi dış giyim ürünlerinizin elbiselerinizden daha uzun olmasına özen göstermenizi öneririz. Dış giyimlerinizin üzerine boyunluk alarak salaş ve spor bir görünüme sahip olabilirsiniz. Salaş ve spor bir görüntüye sahip olmak istiyorsanız tek renk, desensiz parçalar tercih etmenizi öneririz.

Tesettür Giyim: https://www.modaselvim.com/ 

Bir cevap yazın