Tesettür Giyimde Bu Yılın Trendleri Neler Olacak

 

 

   Tesettürlü ve dış görünümüne önem veren bayanlardan biriyseniz tam da sizler için bu yıl tesettür giyimde öne çıkacak kıyafetleri ve modellerini sizler için derledik. Uzun uzun moda dergilerini karıştırmak ve istediğinizi bulmak için saatler harcamanıza gerek kalmayacak, aşağıdaki bilgiler sayesinde siz de bu yıl şık ve zarif görünen bayanlar arasında yer alacaksınız. İşte bu yılın tesettür giyim trendleri şu şekilde olacak:

 

1- Tesettür İç Giyim de Tunik Furyası

 

Tunik, tesettürlü bayanların en çok tercih ettiği iç kıyafetlerden birisidir. Bu yıl tunikte öne çıkan modeller ise şöyledir: zımba, süs fermuar ve çizgi film karakterli tuniklerin yanı sıra daha klasik hava isteyenler için taş işlemeli modeller bayanların beğenisine sunulmuştur. Ayrıca şifon ve kadife kumaş bu yıl tunikler de tercih edilen kumaşlar arasındadır.

 

2- Tesettür İç Giyim de Diğer Öne Çıkan Kıyafetler

 

Bu yıl tesettür iç giyim üreticileri gömlekler krep kumaş ve fular yaka kullanmayı tercih etmişlerdir. Etekler de ise jakar kumaş ve daha spor tarzda üretim yapmışlardır. Farklı ürünler dolabınıza katmak için mutlaka krep kumaşın kullanıldığı fular yaka bir gömlek ile jakar kumaş kullanılarak üretilmiş bir eteği dolabınıza eklemelisiniz. Diğer iç giyimlerden biri olan elbiseler de bu yılın moda kıyafetleri arasında yer almaktadır. Siz de bu yıl çiçek desenli bir feraceyi dolabınıza katmayı ihmal etmeyin.

 

3- Tesettür Dış Giyim de Ferace Furyası

 

Ferace, ilk çıktığı günlerde bu kadar popüler olacağını tahmin edenler var mıydı? Bu bilinmez ancak bugün tesettür dış giyim de ilk akla gelen kıyafetler arasında yer almaktadır. Bu yıl ferace de ise iki renkli modeller ve çiçek desenleri kullanılmıştır.

 

4- Tesettür Dış Giyim de Diğer Öne Çıkan Kıyafetler

 

Ferace dışındaki dış giyimlerden olan kaban ve montlarda bu yıl üreticiler kürk detaylarını kullanmışlardır. Özellikle yaka ve cep başlarında bulunan kürk detayları ile kaban ve montlara renk katılmak istenmiştir. Bu yıl pardesü de ise koyu renkler yerine açık renkler tercih edilmiştir.

 

Bir cevap yazın