Tesettür Giyim Ve Modası

tesettur-etek-nasil-kombinlenir-9138Tesettür giyim kapalı bayanların tercihi olduğu için özellikle genç kızların tesettür modası takip ettiği gerçektir. Kendi giyim tarzlarına uygun kıyafetlerde binlerce seçenek olduğu için farklı kombinlerle değiştirmektedirler. Eskiye oranla artık ülkenin her tarafında istedikleri kıyafete ulaşmaktadırlar.

Birbirinden farklı modacıların imzasını taşıyan tesettür kıyafetler seçkin markalarla ünlü tasarımcıların kıyafetlerini müşteriler daha çok tercih etmektedir. Uzun elbiseler, iş için uygun takımlar, tunik ve bol pantolonlar, ferace ve pardösü şıklığı eşarp ve şal modelleri ile zengin bir içeriğe sahiptir.

Kış modasına uygun triko uzun hırkalar ve Jean birlikte şal ve ayakkabılarla birlikte sportif bir görünüme sahip olabilirsiniz. Şık kombinler yaratmak her zaman sizin elinizde olduğu gibi tesettüre uygun olan tunik tarzı trikolardan faydalanabilirsiniz. Ayakkabı ve çanta seçiminde sırt çantaları daha çok genç kızların tercihi yönünde olmaktadır.

Sade tesettür tarzını benimseyen bayanlar şık ve son derece modern kot pantolon ve gömlekle sezona özel modellerle bol paça pantolonla kombin yaparak kendi stilinizi ortaya çıkarabilirsiniz. Bilezik ve takılarla kıyafeti tamamlayabilirsiniz.

Tunik kombinlerin de genelde pantolon tercih edilirken siyah her zaman tüm renklerle kombin yapılabilmektedir. Tesettür modası bluz veya uzun gömleklerle birlikte ince topuklu ayakkabılar kıyafete şıklık katmaktadır.

Abiye kıyafetler oldukça şık ve zarif kıyafetler arasındadır. Birbirinden değişik ve farklı modellerle kişiliğinizi ortaya çıkarmaktadır. Kapalı ve bol olması dışında işlemeleri ve taşlı tarzıyla geceye damga vuran kıyafetler arasındadır. Ayrıca çanta ve ayakkabıların abiye kıyafetle uygun olması dikkatlerden kaçmamaktadır.

Feraceler bayanların vazgeçemediği kıyafetler arasındadır. Tek parça olan ferace model çeşidi oldukça fazladır. Önden fermuarlı dış giyim olarak tercih edilmektedir. İşleme ve değişik modelleri ile bayanların beğendiği gözlemlenmektedir. Moda dünyası genelde bahar ve yaz aylarında daha çok hareketlenmektedir.

İlkbaharda genelde çiçekli ve canlı renkli kıyafetler bayanların almasına vesile olurken sonbahar ve kışın koyu renkler alınmaktadır. Ayrıca trençkotlarda bayanlar tarafından alındığına dikkat çekmektedir. Tulumlar ve birbirinde güzel ceketlerle modern bir kadının giyim tarzı ve modasını göstermektedir.

Bir cevap yazın