Tesettür Giyim Ve Elbise

Tesettür giyim elbise her zaman bir bütünün parçası olmuşlardır. Bunun en büyük nedeni ise, elbisenin bütün vücudu saran tek parça bir giyim olması. Bol kalıbı ile kadınların tesettürünü tamamlayan bir giyim olarak kendi ayrıcalığını her zaman koruyor.  Hem şıklık ve hem de tesettürü ifa edebilme hakkı sunan bu giyim modeli kadınlar için özel bir ehemmiyet taşıyor.  Bazı elbise modelleri vücuda tam otururken alt etek kısmı bol ve kloş inerek kadınların vücut yapısı ile bütünleyebiliyor.  Bu avantajı ve özelliği sayesinde kadınlar elbise modellerini çok benimsiyor.

Moda Selvim Elbise Sergisi

Moda Selvim kadınların en benimsediği ve sevdiği model ve kıyafetleri inceleyerek en iyisini sunmak için sürekli aktif bir konumda çalışıyor. Birbirinden yeni ve renkli elbiseleri sürekli vitrininde sergileyerek beğeni ve zevkinize takdim ediyor. En güzel her zaman herkes için değişen ve gelişen bir konudur.  Bu nedenle biz vitrinimize koyduğumuz her üründe farklı tarz ve beğenilerin bakış açılarını da temel alıyoruz. Bir modeli birçok sürüm ve renk ile sizlere takdim ediyoruz ki bu sayede siz de kendinize uygun düşeni bulabilin.  Sonbaharın gelmesi ile biraz durgun havalar da kendini gösterdi. Sizler bu durgun havaların durgunluğuna kapılmayı mı istersiniz? Yoksa kendi enerjiniz ile atmosferi etkilemeyi mi? Eğer etkileyici enerjimi evrene sunmak istiyorum diyorsanız. O zaman Renkli elbiselerimiz ile sonbahar yapraklarını etekleriniz üzerine toplayabilirsiniz.

Baharın Şen Çiçeği Papatya Sonbaharda

Baharın şen çiçeği papatya şimdi hala etkisini sürdürüyor. Yeni ve renkli elbise modellerinde canlı yaprakları ile şen kahkahalarına devam ediyor. Sizler de bu elbise modelleri ile sonbaharın ılıman iklime ılgın bir neşe katın. Renkli yaprak ve çiçek desenleri ile sonbaharın baharat tonlarını harmanlayan bu elbiseler bir harika.  Şık güzel ve neşeli bir stile sizi çağırıyor. En güzel tesettür kombinlerinizi bu modeller ile hazırlayabilirsiniz. Bazı elbiseler küçük papatya desenler ile şıklığını vurgularken bazı elbiseler ise büyük papatya motifleri ile ilgiyi çekiyor.

İkili Takım Elbise Modelleri

Bu elbise modelleri dantel detay ile süslenen ve daha çok özel günlerinize hitap eden bir modeldir. İçinde birinci parça dantel detaylar ile işlenip stil kazanırken, dışındaki uzun pardesü biçimli parça süslü stilini sadelik ile sarıyor. Kolye detayı ise aksesuar olarak şık bir ek olarak boğaz kısmında yerini alıyor.  bu modelin farklı renk çeşitleri de mevcut. Pembe rengi ile eğlenceli ve şık bir görünüm kazanabilirsiniz. Mavi renge sahip model ile beraber zarif ve asil görünümünüzü ön planda tutabilirsiniz.

Tesettür Elbise De Kot

Bu elbise modelleri ise kot kumaş ile spor ve günlük kullanıma hitap ediyor. Hafta sonu kahvaltılarınızda spor ve dinamik tarzınız ile zinde bir cazibeyi yakalamanızı sağlayacaktır. Zamanın dinamiğini giyim stiliniz ile yakalayın. Kot elbise modelleri tesettürlü hanımlar için şık bir alternatif oluşturuyor. Fırfır parçalı etek modeli ile tesettür giyime uygun bu elbise, size rahat bir kullanım sağlayacaktır. Spor ayakkabılarınız ile çok rahat kombin yapabilirsiniz.

Triko Tesettür Elbiseler

Triko kumaş ile imal edilen ve sonbahara has koyu tonlar taşıyan bu elbise modellerimiz ise bulunduğumuz mevsime uygun bir modeldir.  Gül ve çiçek desenlerinin yanı sıra çizgi, sarmaşık desenler ile de bazı elbiseler mevsime uygun olarak sizlerin zevkine ikram ediliyor.

Daha fazla elbise modellerimize ulaşmak ve bilgi almak için www.modaselvim.com adresini ziyaret edebilirsiniz.

Bir cevap yazın