Tesettür Giyim Modelleri

Tesettür giyimin içinde doğup gelişen, tesettür giyimin özelliklerine uyumlu fakat günümüzün renk ve tasarımlarıyla her yıl gelişen, özellikle genç hanımların takip ettiği tesettür giyim akımına tesettür modası denilmektedir.

Bilindiği gibi moda, televizyonda karşımıza çıkan moda kavramından farklı olmasına karşın, içerisinde bulunulan yılın modası olan renk, çizgi, tasarım ve genel konseptinden etkilenmektedir. Bu etkileşim tesettür giyimin ifade ettiği çizgilerle birleşerek tesettür modasını ortaya çıkarmakta ve ona yön vermektedir.

Tesettür Modası Nasıl Gelişmektedir?

Son yıllarda genç kızlar tesettür giyime daha farklı yorumlar getirmektedir. Çok daha farklı kombinler ile giyinip tesettür modasına yön vermektedir. Pek fazla tercih edilmeyen pardesüler, artık yaka ve kol biçiminden, bolluğuna ya da darlığına kadar tesettür modasının etkisine girmektedir. Bu durum tesettür giyimde genç akımı ya da genç tesettür modası gibi bir anlayışın gelişmesine neden olmuştur. Bu tarz genç tesettür modası ile gençler hem kurala göre örtünmek istemekte, hem de daha özgür kıyafetler giyinmek istemektedirler.

Tesettür giyimde değişimin ana etkenlerinden biri de rahatlık ve konfor özellikleridir. Sokakta rahat edebilmek için kıyafetlere yeni alternatifler getirilmiştir. Hava şartlarına ve günlük koşuşturmaya en uygun çözüm yolu pantolon ve tunik ya da kısa pardesü pantolon kombinleri şeklinde kendini göstermeye başlamıştır. Genç kızların istediği kıyafeti bazı değişikliklerle daha iyi ve tesettüre daha uygun hale getirmesiyle şimdilerde çok daha modellerin ortaya çıktığını, çok daha fazla markanın tesettür giyime yöneldiğini ve tesettür tercih etmeyen kadınların dahi bu tarz modelleri tercih etmeye başladığını görmekteyiz.

Firmamız 1996 yılında ALİM TEKSTİL olarak faaliyetlerine başlamış, sektörün bir çok alanında üretimler geliştirmiştir. Hem yurt içi hem de yurt dışında hazır giyim ve bir çok ürün guruplarında üretim yapmıştır. Şimdilerde ALİM TEKSTİL olarak yurt dışı satışına odaklanmış, yurt içinde de 2013 yılından itibaren MODASELVİM markası olarak özellikle tesettür giyim alanında faaliyetlerine başlamıştır.

Müşterilerimize hızlı ve güvenli bir şekilde en kaliteli ve şık ürünleri en uygun fiyat avantajlarıyla ulaştırmak hedef ve misyonumuz arasında bulunmaktadır. Kaliteli ve rahat kumaşlardan üretilen tüm ürünlerimiz modaya uygun çeşitli tasarımlarla siz değerli müşterilerini beklemektedir.

 

Bir cevap yazın