Tesettür Giyim Modasında Sezonun Yeni Trendleri Neler?

 

Sıcak yaz günlerinin gelişi ile beraber tesettür giyim modasında da sezonun hareketliliğini görüyoruz. Canlı renkler, farklı tasarımlar ve tesettür modasına özgü tarzlar ile kadınların yaz aylarında oldukça geniş bir ürün yelpazesi bulunuyor.

 

Tesettür giyim modasında sezonun öne çıkan moda trendleri ve stil detayları ise şöyle:

 

İşlemeler

 

Tesettür giyimde bu sezon en dikkat çarpıcı detayların başında işlemeler bulunuyor. Tuniklerden pantolonlara, eteklerden ferace modellerine kadar birçok tesettür giyim parçasında işlemeleri görüyoruz. Sıcak ve hareketli yaz günlerinin ruhunu yansıtan işleme modellerini kıyafetlerin her parçasında kullanabilir ve modanın öne çıkan bu detayını üzerinizde taşıyabilirsiniz. Bu sezon özellikle gömleklerin üzerindeki işlemeler tüm dünyada oldukça fazla büyük bir popülerliğe sahip. İşleme detaylarını aynı zamanda ayakkabı ve çanta gibi aksesuarlarda da kullanabilir, tarzınız ile uyumlu kombinler oluşturarak yaz aylarına hak ettiği moda anlayışını getirebilirsiniz.

 

Renk seçenekleri

 

           Tesettür giyim modasında bu sezon canlı renkler ön plana çıkıyor. Kasvetli kış aylarını geride bırakarak yaz aylarını canlı renkler ile karşıladık ve etkilerini sonbaharda da sürdürecek gibi görünüyor. Bu yazın en popüler renkleri arasında bulunan renk ise mavi ve tonları. Koyu maviden açık maviye kadar mavinin tüm tonlarına kıyafetlerinizde yer verebilir, sezonun en moda rengini dilediğiniz her tonda kullanabilirsiniz. Moda dünyasında diğer bir popüler rengi ise sarıdır. Yazın sıcaklığını yansıtan canlı sarı tonlarını şal, tunik ve pantolon gibi kıyafet detaylarında kullanarak bu sezonun en şık kadınlarından biri olma fırsatı sizi bekliyor!

 

– Çiçekler

 

Kıyafetlerde kullanılan çiçek desenleri kış aylarından beri oldukça popüler. Yaz aylarında da kıyafetlerde farklı ve yoğun bir çiçek deseni görmekteyiz. Ten renginizle uyumlu ve canlı çiçek desenleri içeren kıyafetlere dolabınızda yer açarak yazın canlı ruhunu kıyafetlerinize taşıyacak, tarzınız ile kendinizden söz ettireceksiniz!

 

Sezonun en trend tesettür giyim parçalarına Moda Selvim ile ulaşabilir ve tarzınıza yeni bir yön vererek en yeni ürünlerle kombinlerinizi yapabilirsiniz. İhtiyacınız olan tüm ürünlere tek bir yerden ulaşma imkanı, sezonun büyük fiyat fırsatları ile rahat ve keyifli bir alışveriş sizi bekliyor!

 

Bir cevap yazın