Tesettür Giyim Modası

 

     Tesettür giyim modası, farklı tarzlardan bayanların ihtiyacını karşılamak amacıyla, sürekli yenilenmekte ve çeşitlenmektedir. Önceleri tesettür giyim modası, etek, bluz, ferace ve eşarp gibi sınırlı ürünlerden oluşmaktayken, şimdilerde, her yaştan ve her zevkten bayanın aradığını bulabileceği çeşitlilikle dikkat çekmektedir. Özellikle pantolonlar, tüm modelleriyle tesettür giyim modasında yerini almıştır.

 

Dar paça, geniş paça ve ispanyol paça olmak üzere tüm pantolon modelleri, tesettürlü bayanlar tarafından sıklıkla kullanılan modellerdir. Pantolonlarla kombine yapılmak için genelde tunikler tercih edilmektedir. Tunikler, uzun, kısa, fırfırlı, lazer kesim, büzgülü, triko, kapüşonlu ve düğmeli gibi modellerle, her türlü pantolonla kombin yapılabilecek zengin ürün çeşidine sahiptir. Kot tunikler ve kapüşonlu tunikler, hem spor giyinmeyi hem de şık görünmeyi seven bayanların en önce gelen tercihidir. Etekler de, tesettür giyim modasının en eski ürünleri olarak hala popülerliğini korunmaktadır.

 

Pileli etek balık etek, fırfırlı etek, kot etek ve daha birçok etek modeli, büyük çeşitlilikle satışa sunulmaktadır. Etek kombinelerinde ise, daha çok bluz ve gömlekler tercih edilmektedir. Bluzlar, zarif ve şık modellerden oluşurken, gömlekler daha çok spor modellerden oluşmaktadır. Sade, desenli, çizgili ve farklı renklerdeki gömlek ve bluzlar, bayanların tesettür giyime dair ihtiyaçlarını karşılamaktadır. Tesettür giyim modasında en çok değişim gören ürünler ise elbiselerdir. Elbiseler, ünlü modacıların ellerinden çıkan zarif modellerle, her sezon, bir önceki sezona göre daha renkli tasarımlara sahiptir.

 

Günlük kullanım için, düğmeli, kolları büzgülü, dantel kemerli, kolları volanlı ve kendinden kolyeli elbise modelleri hem kullanışlı hem de şık ürünlerdir. Özel günlerde giymek içinse abiye elbiseler, çok daha zarif modellerden oluşmaktadır. Beli çiçekli, üstü dantelli, pul payet işlemeli, nakışlı, kolları detaylı, incili, taşlı ve daha birçok zarif modelde abiye elbiseler, özel günlere şıklığıyla damga vurmak isteyen bayanların ihtiyacını fazlasıyla karşılayabilecek bir çeşitliliğe sahiptir.

 

Diş giyim ürünlerinde en çok tercih edilen feraceler, yaz- kış her mevsim rahat kullanım sağlayacak kalitededir. Yaz ve kış şartlarında tesettürlü bayanların rahat etmesi için farklı kumaşlardan dikilen feraceler, tasarımlarıyla da göz kamaştırmaktadır. Tesettür giyime dair ihtiyaç duyulan her ürün, online olarak, güvenilir ve ekonomik bir şekilde temin edilebilir.

 

 

Bir cevap yazın