Tesettür Giyim Çeşitleri Nelerdir

 

K.N.Z - Türkişi İşlemeli Balık Abiye KNZ3057-S Saks (1)Tesettürlü giyinmek isteyenler için etkili çözümler sunan firma, oldukça başarılı sonuçlar elde etmektedir. Tesettür elbise çeşitleri, tesettür abiye, tesettürlü eşofman, tesettürlü pantolon, pardesü, kaban, kap, tunik, kombin, bluz, etek ve başörtüsü gibi ürünlerdir. Her yıl yeni renk ve desenlerde üretilen bu ürünler, tesettürlü giyinmek isteyenler için oldukça göz kamaştırıcı şekilde üretilmektedir.

 

 

BAŞÖRTÜSÜ TESETTÜRÜN SİMGESİDİR

 

Başörtüsü, binlerce yıldır, öz kültürümüz olarak karşımıza çıkmıştır. Başörtüsünün yeterli olması da bazı çarpık durumları ortayı çıkarmıştır. Başörtüsünün mini etekle veya yırtık kotla tesettürü oluşturması beklenemez, Başörtüsü, ferace, tesettür abiye, kombin, kap, kaban ve pardesü gibi giysilerle takım oluşturmaktadır. Tesettürlü giyinmek isteyenler için, her yıl yeni renk ve desende, tesettürlü giysiler üretilmektedir.

 

 

HER YAŞA UYGUN ÜRÜNLER VAR

 

Tesettür giyim piyasasında, her yaştan insan için, tesettür giyim modelleri vardır. Avrupa giyim kültürü gibi, cinsellik, sınırsızlık ve çarpıklık gibi temaları işlememektedir. Genelde işlenen tema, inanç, edep, haya ve ahlak gibi temaları temsil etmektedir. Öz kültürümüzün özeti olan bu temalarla paralel olan desen ve renk çalışmaları gerçekleştirilmiştir. Günümüz şartlarında, tesettür giyim modellerinden, istediğiniz modeli rahatlıkla tercih edebilirsiniz. Kışlık ve yazlık ürünleri, istediğiniz zaman sipariş edebilirsiniz. Kargo seçenekleriyle ve ödeme kolaylığı ile tesettür giyim ile ilgili online sitelerden, rahatlıkla temin edebilirsiniz.

 

TESETTÜR GİYİM ÇEŞİTLERİNDE MODELLER BİRBİRLERİYLE UYUMLU

 

Başörtüsü, ferace, tunik, kombin, kap, kaban, tesettür eşofman, tesettür pantolon, şal, etek ve bluz gibi birçok tesettür giyim çeşidi, hızlı üretim şekliyle sunulmaktadır. Tekstil sanayisinin gelişmesi ile birlikte, hızlı üretim gerçekleştiren tesettür firmaları, ürün daha tezgâha gelmeden, fabrikadan satış yapabilmektedir. İnternet mağazalarından, hızlı bir şekilde, ürün daha üretimdeyken satışlar gerçekleşmektedir.

 

Tesettürlü giyim ürünleri içerisinde önemli bir yeri olan başörtüsü, her yıl yeni model ve renklerle, en çok çeşide sahip olan üründür. Bu ürün, tesettür takımının vazgeçilmez ürünüdür. Tesettür giyimde, takım anlayışı hakimdir. Takım anlayışının hakim olması ile birlikte, başörtüsünde, bütün tesettür giyim modellerine uyum sağlaması için, yüzlerce hatta binlerce modeli üretilmektedir. Her tesettür sever için, mutlaka bir model vardır.

 

Bir cevap yazın