Tesettür Ferace Modelleri Sizlerle

 

C.M.N            Her sene tesettür modasına oldukça yakında uyum sağlamakta olan tesettür ferace modelleri, gerek renkleri ile gerek modelleri ile gerekse üzerindeki gümüşi ve altın sarısı desenleri ile taşlı ve değişik işlemeler ile bezenmiş halleri ile bir hayli dikkat çekmektedir. Özellikle siyah modellerinin çok fazla tercih edildiği tesettür ferace parçaları, her an her yerde rahatlıkla giyebileceğiniz bir rahatlığı sizlere sunmaktadır.

 

Özel kumaşlardan elde edilmekte olan feraceler, birbirinden çeşitli modelleri ile kadınların vazgeçemedikleri tesettür parçaları içerisinde yer almaktadır. Günlük yaşamda rahatlıkla kullanılabilmesi ya da özel günlerde şık bir şekilde kullanılabilmesinden ötürü, dolabınızda mutlaka bulunması gereken özel bir parçadır. Tesettür ferace modelleri elde yıkama, makinede yıkama ya da kuru temizlemede yıkama gibi kolaylıkla temizlenme özelliklerine sahiptir. Bu özelliklere sahip olmasındaki en büyük etken ise kuşkusuz yumuşak ve kaliteli kumuşlardan elde edilmeleridir.

 

Tesettür Ferace Modellerinin Farkları Nelerdir?

 

Birbirinden güzel renklerle ve işlemelerle bezenen tesettür ferace modellerinin birbirinden farklı çeşitleri yer almaktadır. Bu modellerden en çok tercih edileni Mevlana model olarak bilinmektedir. Belden oturtmalı kısmından aşağıya doğru pileler sarkmaktadır ve tıpkı Mevlana eteği modelini oluşturmaktadır. Diğer ferace modellerine oranla daha rahattır ve bedenlerinin uyması daha kolaydır. Diğer bir model ise kalem etek modelidir. Kalem etek feraceler bildiğiniz normal kalem etekler gibi dar değildir.

 

Kumaşının yumuşaklığından ve ferahlığından ötürü düz şekilde inmektedir ve hava almaktadır. Tercih edilen modellerden bir diğeri ise yarasa kollu ferace modelleridir. Bu modeller genellikle günlük yaşamda kullanabilmek için daha çok tercih edilmektedir. Yarasa kol modelini, tüm ferace kumaşları çok rahat taşımaktadır ve üzerinize yapışmadan gayet salaş bir şekilde giymenize olanak sağlamaktadır.

 

Rahatlıkla Kombin Edebilir Miyim?

 

Elbette tüm ferace modellerini dilediğiniz gibi kombin edebilirsiniz. Çünkü feraceler diğer pek çok tesettür parçasına oranla daha rahat kombinlenebilen tek renk ürünlerdir. Genellikle siyah olmalarına rağmen renkli seçenekleri de vardır ve bu renklere uyum sağlayarak alacağınız ayakkabılar, eşarplar, çanta ve aksesuarlar gayet uyum içerisinde kombin yapmanızı sağlayacaktır. Sizler de hem günlük yaşamınızı hem de özel yaşamlarınızı gayet şık bir hale getirmiş olacaksınız.

 

 

Bir cevap yazın