Tesettür Ferace Kombin Önerileri

feraceKadınlar tesettür ürünler içerisinde ferace ve tunik kullanımını tercih etmektedir. Hm şık bir görünüm sağlamakta hem kolay kombin önerileri arasında yer almaktadır. Tesettür ferace ürünleri arasında tunikler ile renk ve kumaş uyumuna dikkat edilmelidir. Tuniklerde ve ferace modellerinde farklı modellerin bulunması kombin seçeneklerini arttırmaktadır.

Günlük kombin içerikleri de sunan ferace ve tunik ikilisi aynı zamanda özel davetlerde de sıklıkla kullanılmaktadır. Desenli tunik modelleri ile sade ve tek renk feraceler 2019 yaz modasında yer almaktadır. Son dönemlerde feracelerin sıklıkla tercih edilmesi hem spor hem klasik ürün özelliği sunmasından dolayı olmaktadır.

 

 Tesettür Ferace ve Elbise İkilisi

 

Tesettür elbise kullanımı içerisinde sıklıkla dış giyim olarak ferace tercih edilmektedir. Ferace modellerinin hem kadınların tarzlarını yansıtması hem fermuar ve düğme detayı ile kolay kullanımı bulunmaktadır. Salaş özellik sunan tesettür elbise modelleri ile birlikte kemerli tesettür ferace kullanımı da en çok önerilen kombin ikililerinden olmaktadır.

 

Elbiselerin salaş görünüm sağlaması sebebi ile yarasa kol feraceler tercih edilebilmektedir. Özel davetler içerisinde kullanılan tesettür elbise modelleri ile de ferace kombini önerilmektedir. Püskül detaylı, çiçek motifli elbiseler spor ürün olarak renk uyumu sağlayan feraceler ile şık kombi oluşumu sağlayabilmektedir. Zengin renk özelliği sunan tesettür elbise modelleri ile düz ve tek renk ferace tipleri kullanılmalıdır. Hem elbisenin hem feracenin renk açısından zengin olması şık olmayan bir kombin oluşumu sağlamaktadır.

 

 Spor Tesettür Ferace Kombinleri

 

Kadınlar gündelik yaşamlarında daha çok spor tarz ürünler kullanmaktadır. Ferace modelleri içerisinde bulunan spor özellikteki ürünler de kadınların kombinlerini oluşumunda etkili olmaktadır. Özellikle kot kumaş özelliği gösteren ferace ürünler ile farklı pek çok ürün kombinlenebilmektedir.

 

Beyaz gömlek kot ferace ve kot pantolon üçlüsü 2019 yazında en sık önerilen kombinler arasında bulunmaktadır. Aynı zamanda yaz dönemlerinde pek çok kadın pantolon kullanımı ile ferace kombinini tercih etmektedir. Spor pantolon ürünleri ile birlikte tunik ve ferace kullanımı da moda kombinler içerisinde bulunmaktadır. Düğmeli ve fermuarlı ferace modelleri spor tarz kombinlerde daha sık kullanım sağlamaktadır.

 

 

 

Bir cevap yazın