Tesettür Eteğe Dair

etekBugünlerde çoğu bayan ve bay dış görünümüne fazlasıyla dikkat ediyor. Dış görünümün de en önemli parçası giydiğimiz kıyafetlerdir. Özellikle bayanlar bu konuda çok özenli. Bayanların çoğu giydikleri kıyafetin, ayakkabının, aksesuarın uyumlu olmasına çok önem veriyor. Bayanlar iş hayatında ya da günlük hayatında pantolonun yanında çoğu zaman etek tercih ediyor.

Eteği her mevsim tercih edebilen bayanların bir kısmı eteğin daha rahat olduğunu söylese de bir kısmı tam aksini iddia ediyor. Burada dar ve kısa etek tercih edenlerin daha rahat olmadığını iddia ediyor olması doğal ama uzun ve bol etek giymek de pantolon giymeye göre daha rahat olduğu gerçeğini de göz ardı etmemek lazım.

Son zamanlarda fazlasıyla artan tüketimden dolayı mağazalar birçok ürün üretiyor, bu mağazaların başında da kıyafet mağazaları var elbette. Kıyafet mağazaları yoğun tüketime ve isteğe bağlı olarak birçok modelde birçok ürün üretiyor. Etek kullanmaktan hoşlanan bayanların önüne birçok seçenek çıkıyor bu yolla. Örneğin; kısa etekler, pileli etekler, deri etekler, uzun etekler, kalem etekler, yırtmaçlı etekler, uzun etekler gibi birçok seçenek çıkıyor önünüze.

Bunun yanı sıra renk, kumaş seçenekleri de var. Örneğin eteklerin kumaşları; kaşe, deri, polyester, keten, kadife, saten, pamuk olabiliyor. Bayanlar genellikle kış aylarında deri ve kaşe etekleri tercih etse de diğer kumaşları da tercih ediyorlar. Eğer yaz mevsiminde etek giymeyi tercih ediyorsanız eteğin altına çorap giymezsiniz fakat kış mevsiminde etek giyiyorsanız eteğin altına opak çoraplar tercih edebilirsiniz.

Etek kullanan bayanlar genel olarak etekleri mağazalardan temin edebilir. Büyük mağazalardan ya da butik mağazalarda bulabileceğiniz eteklerin fiyatları çok farklılık göstermektedir. Çok ucuza bulabileceğiniz gibi çok yüksek fiyata satılan etekler de var. Çok yüksek fiyata satan mağazalar dünya çapında ünlü ve kaliteli olan mağazalar tabii ki.

Aynı zamanda etekleri internet sitelerinden online olarak da alabilirsiniz ama buradan alış veriş yaparken ürünleri deneme şansınızın olamayacağını unutmayınız. Ayrıca etek alırken bir diğer dikkat etmeniz gereken nokta vücudunuza uygun etek modellerini tercih etmeniz. Sizi olduğunuzdan kilolu gösterecek etekleri tercih etmemelisiniz.

 

Bir cevap yazın