Tesettür Eşofmanlar Hangi Modeller Arasından Seçilmeli?

 

Tesettür eşofman modelleri kadınların günlük hayatta özgürce hareket edebilmelerine yardımcı olan ve evde kullanımdan dışarıda kullanıma kadar geniş bir alanda rahatlığı ön plana çıkartmalarını sağlayan giyim unsurudur. Giderek kullanımı artan ve her geçen gün daha fazla kadın tarafından tercih edilen tesettür eşofmanlar, günümüz moda trendleri ile bir araya gelerek rahat şıklığı yansıtmamıza yardımcı oluyor. Tesettür eşofman seçimlerinde ürünlerin sahip olduğu unsurlar göz önünde bulundurularak seçimlerde tercih yapılması gereken modeller ise şu şekildedir:

 

Kadife eşofman modelleri

 

Tesettür eşofman modelleri arasında bu sezon en fazla ön plana çıkan ürünler arasında kadife eşofmanlar bulunuyor. 2018 yılına hızlı bir giriş yapan parlak kadife, günlük kıyafetlerinden gece kıyafetlerine, eşofmanlardan pantolon ve eteklere kadar tüm ürünlerde kendine özgü şıklığı yansıtmakta. Diğer giyim parçalarında olduğu gibi eşofman modellerinde de oldukça şık kafide ürünler bulunuyor. Bir yandan eşofman rahatlığına sahip olurken bir yandan da sezonun trend görünümünü elde etmek istiyorsanız tercihinizi kadife eşofmanlardan yana kullanmalısınız.

 

Enerjik eşofman takımları

 

Tesettür eşofman modellerinde bu sezon enerjik modeller oldukça popüler. Canlı renklerle hazırlanmış eşofman modelleri, üzerilerinde sahip oldukları detaylar ile enerjik bir görüntü elde etmenize yardımcı olmakta. Ön plana çıkan fermuarlar, gösterişli şapkalar ve eşofmanların üzerinde bulunan çeşitli ışıltı detayları eşofman şıklığını yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

 

Tercih edilmesi gereken renkler

 

 Tesettür eşofman modellerinde tercih edilecek renkler eşofman şıklığında oldukça önemli bir noktayı oluşturuyor. İkili eşofman kombinlerinde alt ve üstlerin farklı renklerden olması sezon trendleri açısından oldukça önemli bir noktadır. Eşofman üstleri canlı renklere sahip olmalı, altlar ise daha koyu tonlarda seçilerek dinamik bir görüntü vurgusu yapılmalıdır. Ancak kadife eşofman kombinlerinde bu durum değişiyor. Kadife eşofman seçiminde alt ve üstün aynı renkte olması ve görüntüde bir bütünlük yaratılarak eşofman şıklığı vurgulanması önemli bir noktadır. Sezonun trend renkleri olan yeşil, bordo, gri, pudra, lacivert ve kırmızı renkleri arasından tercihler yapmak trend görüntünüzü arttırmanıza yardımcı olacaktır. Eşofman kombinlerinde şal seçimleri ise tamamen farklı bir renkte yapılarak hareketli bir görüntü oluşturulmalıdır.

 

Bir cevap yazın