Yeni Sezonda Tesettür Eşofman Modelleri

Yeni sezon tesettür eşofman takımları hem spor yaparken rahatlıkla kullanabileceğiniz hem de arkadaşlarınızla yemeğe ya da kahvaltıya giderken giyebileceğiniz modellerden oluşmaktadır. Bu açıdan, oldukça şık takımların yanı sıra süs ve detay olarak da ön plana çıkan modeller yeni sezonda yerini almıştır. Bayanların spor yaparken bile şık olma tutkusu yeni sezon tesettür eşofman takımlarına yansıyarak, üreticiler tarafından tercih edilecek modellerin piyasaya sürülmesini sağlamıştır. Modacıların da dikkate aldığı yeni sezon ürünler hem modanın etkisi ile hem de tercih edilme sebepleri ile oldukça şık ve dikkat çekici modeller haline gelmiştir. Tekstil sektöründeki hızlı gelişim ile birlikte model ve renk olgusu da oldukça farklı şekilde değişmiştir.

 

 Kişiye Uygun Eşofman Takımı Nasıl Seçilir?

 

            Kişiye uygun eşofman takımı seçiminde dikkate alınması gereken unsur kişinin beden ölçüleridir. Çünkü bir eşofman takımı rahatlık sunması gerektiği için öncelikle konfor ve kişinin rahat hareket edebilmesini sağlayıcı nitelikte olmalıdır. Bu açıdan, eşofman takımında kişinin beden ölçüleri dikkate alınmalıdır. Tesettür eşofman modelleri de normal kıyafetlere göre biraz daha bol üretildiği için kişinin normal bedenleri ile oldukça iyi bir uyum sağlamaktadır. Bu nedenle, eşofman takımı ne çok bol ne de çok dar seçilmelidir. Eşofman takımının ne amaçla kullanılacağı da oldukça önemlidir. Spor yapmak için eşofman takımı tercih ediliyorsa, daha sade ve konforlu takımlar seçilmelidir. Fakat günlük gezintilerde kullanılacak yoğun spora dayanmayan aktivitelerde tercih edilecekse biraz daha detaylı ve görsel olarak şık takımları kullanabilirsiniz.

 

 Eşofman Takımının Özellikleri Nasıl Olmalıdır?

 

            Eşofman takımı her şeyden önce kullanım amacına hizmet etmelidir. Yani, kesinlikle kişinin konforunu ve rahat hareket edebilmesini sağlamalıdır. Yapı olarak biraz bol kumaştan üretilerek, kişinin kas ve dokularına baskı uygulamamalıdır. Tesettür eşofman takımları vücudun tamamını örter nitelikte olduğu için kesinlikle pamuklu, terletmeyen kumaştan üretilmelidir. Kumaş, vücut ısısını dışarı vermemeli, soğuğu da geçirmeyecek bir dokuda olmalıdır. Ayrıca, ön ya da yandan fermuar gibi kolay açılıp, kapanabilen bir yapısı olursa kullanım açısından da kişiye pratiklik sağlayabilir. Tüm bu kullanım rahatlığı, eşofman takımlarının bayanlar için günlük olarak da tercih edilmesini sağlamaktadır.

 

Tesettür Eşofman Modellerinde Neler Var?

Spor ve rahat giyim tarzını seven bayanlar için son yıllarda spor kıyafetlerin moda olmasıyla birlikte kreasyonlarda birbirinde şık modeller yer almaya başladı. Hem evde hem de dışarıda spor yaparken giyebileceğiniz modern tasarımları, uygun fiyata tesettür giyimin adresi Moda Selvim ‘den tercih edebilirsiniz. Tesettür giyimi tercih eden bayanlar için tesettür eşofman modellerini şöyle sıralayabiliriz;

 

 Kadife Modası Eşofmana Nasıl Yansıdı?

 

Kadife bu sene neredeyse bütün vitrinlerde yerini aldı. Elbise, bluz, pantolon, etek ve eşofman kreasyonlarında kullanılan kadife kumaşlar bu sezon oldukça ilgi gördü denilebilir. Likralı kadife kumaşın tercih edildiği tesettür eşofman tasarımlarında, ceketler önden fermuarlı, hakim yaka ve cep detaylarıyla rahat kullanım sağlamaktadır. Eşofman altında belinin lastikli olması da her bedene kolaylıkla uyum sağlamaktadır. Kadife tesettür eşofman modellerinde bu sezon moda olan renkleri bulabilmeniz mümkün.

 

 Çift Renkli ve Kapüşonlu Eşofmanlar Nasıl Kullanılabilir?

 

Kapüşon hiçbir zaman modası geçmeyen modeller olarak kıyafetlerde yer almaktadır. Eşofman ve kapüşon uyumu da birbirini tamamlayan parçalardır. Tesettür giyinen bayanlar için çok güzel ve modern kesimlerde, her bedene uygun tesettür eşofman modellerini vitrinlerde görebilmekteyiz. Renk olarak çift renk kullanılan eşofmanlarda modeller şöyle olmaktadır; Pantolonun kenarındaki şerit renginde kapüşonlu üst olarak tasarlanan eşofman modelleri, modern, zarif ve şık bir görüntü oluşturmaktadır. Kişinin zevkine göre birçok renk seçeneğini bulabilmek mümkündür. Eşofman altının beli lastikli olarak tasarlanmıştır.

 

 Eşarplar Eşofmanla Nasıl Kombinlenebilir?

 

Tesettür giyinen bayanlar giyim olarak eşofman tercih ettikleri zaman, eşarp olarak da spor tarzı tercih etmeleri gerekmektedir. Çünkü baştan aşağıya uyum sağlayabilmek önemlidir. Eğer eşofman takım giymeyi tercih ettiyseniz, başınıza eşarp veya şal olarak şifon, saten ve ipek kumaştan üretilen modelleri tercih etmemelisiniz. Keten kumaştan üretilen eşarp veya şal modellerini kullanırsanız spor kıyafetle tam bir uyum içerisinde olursunuz.

 

 Eşofman Alırken Beden Tercihini Nasıl Yapmalısınız?

 

Bayanlar kıyafet satın alacakları zaman kalıp küçük olabilir diye genellikle bir beden büyük almayı tercih ederler. Önemli olan eşofman takımını alacağınız firmanın kalıplarına dikkat ettikten sonra satın almalısınız. Eğer kalıpları tam olan bir firmaysa bedeninize uygun kalıbı almayı tercih etmelisiniz.

 

Tesettür Eşofmanlar Hangi Modeller Arasından Seçilmeli?

 

Tesettür eşofman modelleri kadınların günlük hayatta özgürce hareket edebilmelerine yardımcı olan ve evde kullanımdan dışarıda kullanıma kadar geniş bir alanda rahatlığı ön plana çıkartmalarını sağlayan giyim unsurudur. Giderek kullanımı artan ve her geçen gün daha fazla kadın tarafından tercih edilen tesettür eşofmanlar, günümüz moda trendleri ile bir araya gelerek rahat şıklığı yansıtmamıza yardımcı oluyor. Tesettür eşofman seçimlerinde ürünlerin sahip olduğu unsurlar göz önünde bulundurularak seçimlerde tercih yapılması gereken modeller ise şu şekildedir:

 

Kadife eşofman modelleri

 

Tesettür eşofman modelleri arasında bu sezon en fazla ön plana çıkan ürünler arasında kadife eşofmanlar bulunuyor. 2018 yılına hızlı bir giriş yapan parlak kadife, günlük kıyafetlerinden gece kıyafetlerine, eşofmanlardan pantolon ve eteklere kadar tüm ürünlerde kendine özgü şıklığı yansıtmakta. Diğer giyim parçalarında olduğu gibi eşofman modellerinde de oldukça şık kafide ürünler bulunuyor. Bir yandan eşofman rahatlığına sahip olurken bir yandan da sezonun trend görünümünü elde etmek istiyorsanız tercihinizi kadife eşofmanlardan yana kullanmalısınız.

 

Enerjik eşofman takımları

 

Tesettür eşofman modellerinde bu sezon enerjik modeller oldukça popüler. Canlı renklerle hazırlanmış eşofman modelleri, üzerilerinde sahip oldukları detaylar ile enerjik bir görüntü elde etmenize yardımcı olmakta. Ön plana çıkan fermuarlar, gösterişli şapkalar ve eşofmanların üzerinde bulunan çeşitli ışıltı detayları eşofman şıklığını yansıtmanıza yardımcı olacaktır.

 

Tercih edilmesi gereken renkler

 

 Tesettür eşofman modellerinde tercih edilecek renkler eşofman şıklığında oldukça önemli bir noktayı oluşturuyor. İkili eşofman kombinlerinde alt ve üstlerin farklı renklerden olması sezon trendleri açısından oldukça önemli bir noktadır. Eşofman üstleri canlı renklere sahip olmalı, altlar ise daha koyu tonlarda seçilerek dinamik bir görüntü vurgusu yapılmalıdır. Ancak kadife eşofman kombinlerinde bu durum değişiyor. Kadife eşofman seçiminde alt ve üstün aynı renkte olması ve görüntüde bir bütünlük yaratılarak eşofman şıklığı vurgulanması önemli bir noktadır. Sezonun trend renkleri olan yeşil, bordo, gri, pudra, lacivert ve kırmızı renkleri arasından tercihler yapmak trend görüntünüzü arttırmanıza yardımcı olacaktır. Eşofman kombinlerinde şal seçimleri ise tamamen farklı bir renkte yapılarak hareketli bir görüntü oluşturulmalıdır.

 

Evde Giymek İçin Tesettür Eşofman Takımları

 

Özellikle ev hanımları adına bütün bir gününü evde geçiren ve çocuklara veya yakınlarına bakmak zorunda kalan insanlar adına evde giyilebilecek ve büyük bir rahatlık sunacak tesettür eşofman modellerinin önemi oldukça büyüktür. Tamamen kaliteli bir malzeme yapısında üretimlerinin gerçekleştirilmesi ve aynı zamanda bütün bir gün rahatça giyilebilmesi konusunda doğru bir tasarım altında üretimlerini sağlanması gerekmektedir. Tabii burada en başta hiç şüphesiz rahatlık büyük bir önem taşırken ikinci sırada bulunan görselliğin de önemi ayrıca büyüktür. Ne de olsa gün içerisinde farklı zamanlarda misafirler gelebilir ve onların önüne sıkıcı giysiler giymek yerine tarz ve estetik bir izlenim uyandıran ve kaliteli bir şekilde tasarımları gerçekleştirilmiş tesettür eşofman modellerini giymek çok daha doğru bir tercih olarak hanımlar adına ön plana çıkmaktadır.

 

Evde giyilebilecek birbirinden güzel eşofman takımları

 

Bütün bir gün yaşanan yorucu zaman içerisinde sürekli olarak hareket ederken herhangi bir sorun yaşamamak ve aynı zamanda güzel bir görünüm elde etmek için yeni sezon kapsamında en güzel tesettür eşofman modelleri piyasaya çıkmış durumdadır. Özellikle sahra çift renkli eşofman modelleri oldukça güzel bir izlenim yaratmaktadır. Kaliteli bir ürün olmasının yanı sıra pantolon kısmı ile birlikte kol kısımları aynı renk tasarım hale getirilmesi ve üst kısmının üste standart olarak beyaz bir görünüm altında hazırlanması eşliğinde güzel bir eşofman takımı ortaya çıkmış görünüyor. Hanımların oldukça ilgisini çeken bu eşofman takımı farklı renkler kapsamında güzel bir kombin şeklinde evde rahatça giyilebilecek ürünlerden biridir. Ayrıca kol altı garnili eşofman takımları da yine evde rahat bir şekilde giyilebilecek modeller arasında yerini almış durumdadır.

 

Evde giyilebilecek diğer farklı eşofman Seçen

 

Havacı arması bulunan tesettür eşofman takımları ile birlikte çift renkli olarak tasarım haline getirilmiş olan eşofman modelleri de yine büyük bir beğeni toplamaya devam ediyor. Kişisel zevklerinize bağlı olarak birbirinden farklı modelleri çok uygun fiyatlar altından Modaselvim bünyesinde bulabilir ve birden fazla modeli satın alarak değişik zamanlarda giyme imkanı elde edebilirsiniz. Üstelik evde giyilebilecek modeller ile birlikte dışarıda tercih edilecek en harika eşofman takımları bu site bünyesinde sizleri bekliyor.