Tesettür Elbiselerin Kombini Nasıl Yapılmalı ?

 

C.M.N - Kemerli Kuş Gözü Detay Tunik UKB1038 Hardal (1)Tesettür elbiselerde seçenekler oldukça geniş veriliyor. Günlük hayatta veya özel davetlerde her bayan kendi zevkini ve tarzını ön planda tutarak tercihlerde bulunabilir. Kombin yaparken elbise seçimi doğru olmalı. Aynı zamanda elbise kombin modellerinde yer alan detaylar ve aksesuarlar da büyük önem taşımaktadır. Şıklık bir bütün olarak düşünülebilir.

 

ELBİSE İLE NASIL ŞIK OLUNUR ?

 

Tesettür sektöründe şık olmak artık çok kolay. Özellikle tesettür elbise modellerinde şıklığı yakalamak daha kolaydır. Öncelikle günlük hayatta elbise seçimi daha kullanışlı ve daha rahat olmalıdır. Bunun için genelde sade bir renk tercih edilebilir. Bu şekilde elbiseyi farklı renklerle tamamlamak mümkün olacaktır. Sade pembe bir elbiseyi, bordo, siyah renkteki ayakkabı, eşarp veya çanta ile kombin etmek mümkün olacaktır. Aynı zamanda sade saks, indigo, siyah gibi elbiseler de oldukça kullanışlıdır. Kumaşların uyumu, detaylar ve desenler bu noktada önem taşıyor.

 

Abiye elbise seçeneklerinde ise durum biraz daha farklıdır. Şık ve güçlü detaylar elbiseyi zaten ön plana çıkaracaktır. Dolayısı ile aksesuar ve tamamlayıcı detaylar biraz daha arka planda olabilir. Tesettürde abiye elbiselerinde dantel, kuyruk detayı sıkça görmek mümkündür. Öte yandan dantel, palet, kemer gibi detaylar elbiselerin havasını değiştirecektir.

 

GÜNLÜK ELBİSE MODELLERİ

 

Günlük tesettür elbise modellerinde genelde spor detayları da görmek mümkündür. Bunlar kemer, düğme gibi detaylardır. Bu detaylar hem kullanışlı hem de rahattır. Farklı şekillerde kombin edilebilir. Günlük elbise modeller arasında özellikle bağcıklı, kemer detayı olan elbise modeli uygundur. Kumaş olarak ise likralı, şifon, penye gibi elbise kumaşları tercih edilebilir. Günlük kombin modellerinde her bayan rahat olmak ister. Rahatlığın yanı sıra şıklık da önemlidir. Ufak detaylar bir elbisenin görüntüsünü tamamen değiştirebilir.

 

Unutulmamalıdır ki, farklı, şık ve gösterişli elbiseleri bile çok uygun fiyat seçenekleri ile satın almak mümkün. Önemli olan doğru adresten bu elbiseleri satın almaktır. Tesettür elbiselerinde zariflik ve sadelik önemlidir. Sade bir elbise modelinde güçlü ve şık detaylar kullanılarak elbisenin tarzını değiştirmek mümkün. Bazı elbise modellerinde seyyar kemer detayı da bunun için kullanılmıştır.

 

Bir cevap yazın